USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Клімчук з Януковичем домовилися добудувати «Ягодин»

15 Квітня 2011 11:58
Державна влада терміново розпочне фінансування реконструкції другої черги Міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин».

Про це домовитися голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук та Президент України Віктор Янукович під час співбесіди 14 квітня, - повідомили у прес-службі ОДА.

Під час співбесіди волинський губернатор та український президент детально проаналізували стан виконання доручення Президента України від 28 грудня 2010 року «Щодо вирішення невідкладних питань життєдіяльності Волинської області та забезпечення соціально-економічного розвитку регіону», - кажуть в ОДА.

Борис Клімчук доповів, що в області триває експеримент з надання пільг населенню у грошовій формі з оплати електроенергії окремим категоріям громадян.

Також на Волині продовжується будівництво шахти №10 «Нововолинська», вирішено питання забезпечення окремих медичних закладів високовартісним медичним обладнанням.

Також знайшли своє вирішення в урядових постановах 2011 року питання фінансування з державного бюджету будівництва кількох нових загально-освітніх шкіл в області, проведення ремонтно-реставраційних робіт в палаці-садибі родини Липинських в селі Затурці.

Потребують додаткових фінансових ресурсів у 2011 році об’єкти, які ще не увійшли до урядових постанов, проте будівництво яких було плановане згідно президентського доручення. Це – реставрація національної пам’ятки архітектури «Шляхетський будинок» («картинної галереї» краєзнавчого музею обласного центру), спорудження поліклініки у Ковелі, будівництво школи з дитсадком в 55-му мікрорайоні Луцька та перинатального центру у Луцьку.

Окремо державні керівники високого рангу обговорили стан реалізації державної цільової програми «Облаштування та реконструкція державного кордону на період до 2015 року».

Вирішено терміново розпочати фінансування реконструкції другої черги МАПП «Ягодин», адже необхідні тендерні процедури та технологічні погодження з цього питання завершено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus