USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Триголова опозиція» йде до Януковича на переговори

22 Січня 2014 13:45
Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк повідомив, що він і лідери опозиційних парламентських фракцій Віталій Кличко та Олег Тягнибок йдуть на зустріч з президентом України Віктором Януковичем.

«О 13.45 ми втрьох йдемо до Януковича. Зустріч підтверджена», - написав він у Твіттері, - повідомляють «Вести».

Раніше в зверненні Янукович закликав опозицію сісти за стіл переговорів, щоб зупинити конфлікт в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зимін Показати IP 22 Січня 2014 14:37
Не віриться ,що зустріч відбудеться-це відтягування часу.
НОНА Показати IP 22 Січня 2014 16:28
Як можна вести переговори коли всі четверо хочуть бути президентами України, а посада тільки одна? Для того щоб вести переговори треба думати не про власну посаду, а про те які наслідки для народу України будуть мати результати переговорів. Треба всі свої амбіції сховати в одне місце і заради громадського спокою, без взаємних образ і амбіцій домовитися. Щоб заспокоїти людей і сказати людям як далі будемо жити в єдиній Соборній Українській державі. З днем Злуки шановні українці! Дай нам Боже миру, злагоди, достатку і громадського спокою. Не треба зясовувати хто більша банда. Всі ми однакові. Слава Україні!
Корінний лучанин до НОНА Показати IP 22 Січня 2014 18:26
Ну хто це Вам сказав , що всі четверо хочуть бути ПРЕЗИДЕНТАМИ?! Буде висунутий хтось один! Давайте не нагнітати страсті з цього приводу ! За нами вибір влади! А хіба можна нормально жити в СОБОРНІЙ Українській державі із цією владою і цим президентом !? Ви що, не бачите як вони грабують УКРАЇНУ та свій народ!? ПОДИВІТЬСЯ НА ЇХНІ БАГАТОМІЛЬЙОННІ МАЄТКИ, НА РАХУНКИ ЗА КОРДОНОМ! ЦЕ ВЖЕ не є таємницею для міжнародної спільноти, а для нас і " подавно"! АВСТРІЯ збирається арештувати рахунки КЛЮЄВА, про що і ГРИЦЕНКО раніше говорив! А маєтки інших держиморд: ЗАХАРЧЕНКА , наприклад. ЩО ЗА ЗАРПЛАТУ МІНІСТРА ПОБУДУВАВ? НЕПРАВДУ ГОВОРИТЕ! НЕ ВСІ МИ ОДНАКОВІ В ДІЛАХ СВОЇХ ТА ЧЕСНОТАХ !!! ОДНАКОВИМИ НАС ЛИШЕ ГОСПОДЬ СТВОРИВ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus