USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук застеріг дорожників давати інтерв'ю

10 Червня 2013 12:05
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук висловив незадоволення роботою дорожників на дорогах державного значення.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА Бориса Клімчука 10-ого червня.
Губернатор області зазначив, що він незадоволений темпами виконання дорожніх робіт. Про це він сказав начальник служби автомобільних доріг в області Анатолію Посполітаку.

«Останній раз попереджаю, забери з усіх доріг державного значення усіх своїх шаромижників! Хай мене пробачать, але це не місце для підробітку. Відправте їх на місцеві дороги, там менше видно, хай там собі підробляють, копійку заробляють», - зазначив Борис Клімчук.

Також керівник виконавчої гілки області попередив головного дорожника Волині, щоб його підлеглі не давали інтерв’ю: «Вони вже в тебе почали інтерв’ю давати? Це небезпечна тенденція. Небезпечна! Їх завдання - робити! Бо як я почну інтерв’ю давати і прокурора посилати, то буде зле».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 10 Червня 2013 12:15
Дурниці плести в інтервю може тільки Клімчук.
Лучанин до лучани Показати IP 10 Червня 2013 12:29
Нарізати асфальт та протягом місяця не покласти асфальт замість зрізаного, або за місяць 2 рази провести ямковий ремонт на одній і тій самій вулиці може тільки автодор.
Фома Показати IP 11 Червня 2013 16:12
Якщо боїтся щоб прості робочі давали інтерв’ю значить є що приховувати????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus