USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кличку не давали приземлитися й перешкоджали потрапити на Євромайдан

24 Листопада 2013 20:30
Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко не зміг вчасно потрапити на початок акції на підтримку євроінтеграції України, яка проходить у Києві. У посадці його літака відмовили обидва київські аеропорти. Віталій Кличко приземлився у Кривому Розі, - повідомляє «УНІАН» з посиланням на сайт партії УДАР.

Зі слів Кличка, крім того, що його літак відмовилися приймати Бориспіль і Жуляни, дорогою з Кривого Рогу до Києва його автомобіль постійно зупиняли. Діставшись Києва, лідер «УДАРу» виступив на Євромайдані, де запевнив, що опозиція за підтримки небайдужих громадян зробить все, аби Україна стала частиною Євросоюзу. «Кожен з нас повинен мати шанс. Українці не будуть терпіти, коли у них забирають надію», - сказав Кличко.
Лідер «УДАРу» закликав усіх приєднуватися до Євромайдану, який не розходитиметься до проведення саміту у Вільнюсі.

Натомість Держприкордонслужба звинувачує Кличка у непроходженні митного контролю. «24 листопада о 12:40 в аеропорту «Кривий Ріг» здійснив позапланову посадку чартерний рейс, на борту якого перебував Віталій Кличко. Він пройшов прикордонний контроль, під час якого був поінформований про необхідність проходження митного контролю», – повідомили у прикордонному відомстві. Про це інформує «Інтерфакс-Україна».

Згідно з інформацією, під час прильоту літака співробітників митної служби в аеропорту не було й Віталій Кличко відмовився чекати на митників, посилаючись на відсутність у нього часу й поїхав.
«Отже, громадянин Кличко В.В. порушив режим пропуску через держкордон відповідно до статті 202 Кодексу про адміністративні правопорушення», – стверджують у Держприкордонслужбі й додають, що вже поінформували про цей інцидент Верховну Раду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
знаючий Показати IP 24 Листопада 2013 21:02
Віталію, з відбитими мізками, погода була нельотна... Нічого особистого.
555 Показати IP 24 Листопада 2013 21:23
До того хто називає себе знаючим: нельотна погода при сьогоднішніх технологіях, то або страшенний снігопад, або ураганний вітер, або злива. У всіх інших випадках літаки сідають чудово ;)
Лучанин до 555 Показати IP 25 Листопада 2013 11:32
Сідають, але тоі б сказали що його навмисно вбили, аби він не став президентом і відповідальність за це несе не авіадиспетчер, а власне Янукович. Політика це така річ, що коли робиш добре - виходить погано, а коли погано, то теж погано.
лучанка Показати IP 24 Листопада 2013 23:06
"знаючий" сам з відбитими мізками
валентин Показати IP 25 Листопада 2013 08:17
В Київі вчора був дуже сильний туман,я там був на майдані сам.
григорій Показати IP 25 Листопада 2013 08:31
Погпному танцюристу ------ заважають
Ваня Показати IP 25 Листопада 2013 09:35
Віталію , полішуку,то в тебе не відбиті мізки, а їх просто нема. Жаль ,що у нашому місті такі полішуки понаїжджали.Тобі до мізків Кличка ніколи не дорости.
777 до Ваня Показати IP 25 Листопада 2013 11:33
Бо їх нема?
Павло Показати IP 25 Листопада 2013 09:42
Віталію задали одне питання: "чи може він назвати хоч одне підприємство з України, яке зможе конкурувати з товарами з Євросоюзу, або якісно і прибутково експортувати свою продукцію на той ринок...?" Відповіді ніхто не почув! Нічого особистого! Но це багато про що говорить!!! Подивіться Шустер Live!
Павлу до Павло Показати IP 25 Листопада 2013 11:41
Турку ти менше дивись того шустера в тебе мізки вже атрофувались від тєліка, Лише з Луцька тобі назву СКФ, Кромберг, Модерн-Експо, Тролейбуси Богдан вже по Любліні їздять..., соки Персона і т.д. і т.п. А про рошен, енергоатом, фіолент можна взагалі мовчати. А в Києві скільки... Дивись далі шустера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus