USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинян везтимуть на Київ міліціонери?

20 Лютого 2014 14:14
Людей масово записують на Київ біля Волинської обласної ради. Волонтери кажуть, що зараз тривають перемовини з правоохоронцями, щоб їх транспортом добиратися в «гарячу точку».

В обласній раді триває засідання позачергової 23-ї сесії сьогодні, 20-го лютого.

Біля приміщення й всередині зібралося більше тисячі людей. Перед входом стоїть столик, де люди записуються у волонтери. Всередині ж ще один пункт, де записують бажаючих їхати в Київ на Євромайдан.

Волонтерка Ольга з гучномовця закликає усіх приєднуватися до всенародного протесту. «У зв’язку з кривавими подіями в Києві, ми мусимо максимально зібратися й поїхати туди відстояти своє право на гідне життя, врятувати країну від загибелі. Людей приходить багато, вже є майже сотня охочих, підходять постійно».

Волонтери кажуть, що є проблема з тим, як доїхати в столицю, однак це вдається різними шляхами. Також дівчина розповіла, що зараз відбуваються перемовини з волинськими міліціонерами, щоб ті дали свій транспорт для поїздок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus