USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коломойський і Аваков – у міжнародному розшуку

21 Червня 2014 15:09
Слідчі Слідчого комітету Росії винесли постанову про розшук голови МВС України Арсена Авакова та голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського.

Про це повідомив офіційний представник СКР Володимир Маркін, - передає Інтерфакс.

Згідно із заявою Маркіна, українці звинувачуються у "застосуванні заборонених засобів і методів ведення війни, вбивстві при обтяжуючих обставинах, перешкоджанні професійній діяльності журналістів та викраденні людей".

"Аваков і Коломойський оголошені в міжнародний розшук, який проводиться на території всіх держав - членів Інтерполу", - зазначив він.

Як сказав Маркін, в рамках цієї кримінальної справи більше 40 слідчих продовжують працювати з особами, що приїжджають з України і є "постраждалими від злочинів".

"На даний момент допитано 2400 свідків, 1470 чоловік вже визнані потерпілими, в тому числі 208 неповнолітніх. Більше тисячі людей передали російським слідчим заяви в Міжнародний кримінальний суд і Європейський Суд з прав людини", - розповів офіційний представник СКР.

Крім того, Росія має намір встановити особи всіх командирів і військовослужбовців Збройних Сил України, "Національної гвардії України" і бойовиків "Правого сектора".

За заявою російської сторони, вони причетні до "проведення каральної операції проти цивільного населення на південному сході України".

Раніше слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу проти Авакова і Коломойського.

Міністр внутрішніх справ відповів на це вдячністю.

"Спасибі за високу оцінку моєї та Ігоря Валерійовича роботи. Зобов'язуюсь і надалі працювати і служити Україні так, щоб бути максимально незручним путінському режиму!", - написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 21 Червня 2014 18:05
Маразм...
Волинянка Показати IP 21 Червня 2014 23:28
Виживші з розуму москалі
))) Показати IP 22 Червня 2014 01:48
коментар було видалено
Анонім Показати IP 22 Червня 2014 07:22
Колишній рекетир, олігарх - герой україни.
Дончанин Показати IP 22 Червня 2014 08:02
Иными словами, эти ребята - невыездные.
Анонім до Дончанин Показати IP 22 Червня 2014 15:29
Ну да тільки в росію , а так скрізь можуть їздити.на знаю навіть як з цим вон.и будуть жити, це як так в рашку не поїхати.а ти доречі чого ще тут трешся , валив би вже !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus