USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Комісія Волиньради «зарубала» програму «Молодь Волині»

29 Червня 2011 15:05
У Волинській обласні раді одна з депутатських комісій не затвердила обласну цільову соціальну програму «Молодь Волині» на 2011 – 2015 роки.

Програма 29 червня не «пройшла» постійну комісію з питань бюджету, фінансів та цінової політики, оскільки депутат Волиньради Ігор Гузь заявив, що хотів би її бачити за два дні до засідання комісії, а не в той же ранок, - пише ВІП.

Розглядаючи порядок денний, депутат Ігор Гузь запропонував виключити з нього питання щодо обласної цільової соціальної програми «Молодь Волині» на 2011 – 2015 роки.
Причина, яку він озвучив, полягає у тому, що у нього не було достатньо часу, аби вивчити її матеріалами, оскільки отримав їх перед засіданням комісії.

Хоча, згідно із регламентом, управління сім’ї, молоді і спорту ВОДА мало надати інформацію за два дні.

«Із цим питанням варто краще ознайомитися, бо документ досить серйозний», - пояснив свою позицію Ігор Гузь.

Натомість заступник голови Волинської ОДА, член комісії Олександр Башкаленко запропонував розглянути питання, а вже на сесії нехай депутати вирішують, затверджувати програму чи ні.

Ігор Гузь погодився, однак відразу попередив, що голосуватиме проти. Таку ж позицію висловив заступник голови комісії Олександ Бик.

У своє виправдання заступник начальника управління сім’ї, молоді і спорту Ігор Дмитришин розповів, що програма була розроблена ще у травні і розіслана членам молодіжної комісії, громадським організаціям тощо. Також її розмістили на сайті облради.

Не дивлячись на аргументи окремих членів комісії, що прийняття програми не передбачає наразі її фінансування, а затверджується лише план, питання все ж зняли з порядку денного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучано Показати IP 29 Червня 2011 15:46
Ой , а що ж ви не кажете пройшов час коли Гузь зтягував величезні суми на Бандерштат, Звитягу, Правий поступ, т.д. тоді робота управління молоді дуже всім підходила і програма була гарною і конкурси правильно відбувались))))) Тепер коли гузь в опозиції йому все буде погано, не зважаючи на те скільки йому доброго зробив Дмитришин. Програма вже місяць як була готова, а якщо так сильно хотів би її дослідити міг би на ніч в замку не піти а вивчити програму!!! Гузь не набивай собі ціну, всеодно твої проекти в програму не включать...
Волиняно Показати IP 29 Червня 2011 16:29
Дмитришин там наробив дєлов без Гузя. І по закордонах їздить багато і невідомо куди кошти віддає на проекти студентських рад, половина з яких сідає до нього в кишеню. Є питання і по оздоровленню дітей в "певних" дитячих таборах. Так що все нормально, чого ви переживаєте. А структури Гузя отримали цього року чи один проект чи два, так що йому боятись немає чого. А Дмитришин нехай начувається - регіонал недобитий.
Маневичано Показати IP 29 Червня 2011 21:36
От тут правда написана. видно що гузь пересрався з дмитришиним і тепер зясовує стосунки, але хто буде слухати гузя в цих питаннях? при тому що ця програма напевно чергова писанина, яку ніхто виконкувати не буде
з-за кордону Показати IP 30 Червня 2011 00:44
Хлопц1,хвиля,яка п1дхватила вас п1д час шторму на мор1, яке зоветься Укра1ною,скоро роз1б"еться об берег нашого терп1ння.Ви-тимчасов1.Що кожен 1з вас зробив для п1дтримки 1снування молод1?Можливо ти Гузь створив нов1 робоч1 м1сця для юнак1в,як1 немають можливост1 вчитись?Вже неможливо дал1 читати що ви там творите!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus