USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Що роблять ковельські депутати, поки народ - на Майдані

31 Січня 2014 08:00
Голова Ковельського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Василь Крецул під час сесії Ковельської міської ради розкритикував місцевих народних обранців за те, що вони не звітуються.

Також він нагадав норми Закону України «Про статус депутата місцевих рад», який зобов’язує депутата-мажоритарника про свою роботу звітувати перед виборцями.

«Я нічого крамольного говорити не буду. За два роки ніхто з депутатів-мажоритарників міської ради у засобах масової інформації жодного разу не зголосився про таке звітування. Оскільки у нас в державі таке становище, ми - прості люди - збираємося на майдані у Ковелі. Депутати міського рівня від різних партій, я не закликаю це робити регіоналів, будь ласка, не уникайте цього, а будьте разом присутні з народом, бо це – ваш народ, бо не ви йдете до народу, а народ прийшов до вас. Тому не ховайтеся по теплих приміщеннях, а виходьте до народу і стійте разом з ним!» – заявив Василь Крецул.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ковельчанин Показати IP 31 Січня 2014 10:21
Тєкста много, а що він хотів сказати я так і не зрозумів.
За два роки ніхто з до Ковельчанин Показати IP 31 Січня 2014 10:37
Також він нагадав норми Закону України «Про статус депутата місцевих рад», який зобов’язує депутата-мажоритарника про свою роботу звітувати перед виборцями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus