USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Крим для Путіна – тільки початок», - політичний діяч

13 Квітня 2014 17:41
Метою Президента Росії є повне захоплення Києва. Саме такої думки про майбутні плани Володимира Путіна стосовно України політичний та громадський діяч Тарас Стецьків.

Про це стало відомо під час прес-конференції народного депутата України Тараса Стецьківа сьогодні, 13 квітня, у Луцьку.

Таким чином, він поділився із волинянами власним баченням щодо ситуації, яка наразі відбувається в Україні.

Так, на думку громадського діяча, наша держава потребує президента, який міг би гарантувати безпеку та цілісність країни у такий драматичний період історії. Зі слів політика, бездіяльність нинішнього керівництва нічим виправдати не можна. Також він зауважив, що майбутні вибори гаранта Конституції залежатимуть саме від «твердості» теперішньої влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бульба Показати IP 13 Квітня 2014 20:39
Под охраной ходишь, боишься народного гнева.
лпдмуа а простише и Показати IP 14 Квітня 2014 07:08
скажіть будь ласка цей Стецько десь працював -чи е в нього трудова книжка ? І що вони собі взяли за моду яка перейшла вже в привичку бути скоморохами на сцені :- в школі вчили такий вірш Стрекоза и Муравель якщо помятаете : Останім часом тих стрикозів як саранчі на всій Украіні а робочих муравлів як у війску міліціі державних закладах дуже мало -де ж вони подівалися і на цих виставах тих трударів небачу ? нешанують іх напевне і ті останні що старались щось зробити підуть жити окремо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus