USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кримських призовників відправлять до Чечні та Дагестану

20 Березня 2014 12:25
Весняний призов в армію в Криму скасований.

Про це повідомив виконувач обов’язків військового комісара Криму Сергій Варавва, передає Еспресо.TV.

"У зв'язку з переходом Криму на російське законодавство, а армії Криму - у підпорядкування російської армії, а також у зв'язку із загальною неврегульованістю ситуації влада вирішила скасувати призов в армію в Криму цієї весни", - повідомив Варавва.

З його слів, влада розраховує, що призовники відправляться в армію восени.

Варавва додав, що влада Криму починає переговори з Міністерством оборони України про повернення додому солдат-строковиків з Криму, службовців на території України - таких у військкоматі нарахували 913.

"Ми намагаємося домовитися про свого роду обмін їх на строковиків із самої України, які проходять службу в частинах в Криму. Але поки що українські командири не хочуть піти на діалог", - сказав Варавва.

Нагадаємо, нещодавно самопроголошений прем’єр Криму Сергій Аксьонов повідомив, що кримчани призовного віку служитимуть в рядах російської армії, а отже їх відправлятимуть на службу в всі регіони Росії, зокрема Чечню та Дагестан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ВАСЯ Показати IP 20 Березня 2014 12:50
Кримчани я за Вас дуже радий .Нехотіли служить в ненці УКРАЇНИ .То тепер служити прийдеться невідомо закого і де .Привітайте своїх благодейтелів...
Артем до ВАСЯ Показати IP 20 Березня 2014 13:07
Дурак ты Вася:-)Эту утку про чечню уже месяц навязываю тукраинцам.В горячих точках России служат только контрактники.Их и так в Чечне хватает.А крымчане в основном будут служить на полуострове. Вчера сам Аксенов озвучил.Кто захочет может служить в других регионах России.И еще,лучше служить в настоящей и боеспособной армии России чем в пародии на армию в Украине:)
my_gift до Артем Показати IP 20 Березня 2014 13:20
Поживемо-побачимо, ДЕ будуть служити кримські юнаки.
ДАГЕСТАН до Артем Показати IP 20 Березня 2014 13:43
Ну ну.І російськіх срочніків не ставили на коліна і на їх спинах не писали ДАГЕСТАН Так що гуляй парніша.
ЯЯ до Артем Показати IP 20 Березня 2014 16:51
А вас теперь никто спрашивать не будет ,как же как же "кримчане в основном будут служить на полуострове" - санаторный режим закончился ребяты, пойдете бодренько и молча туда, куда скажут, это вам не в Украине от армии косить, жить за счет отдыхающих и налоги не платить, рот раззевать по любому поводу. Отныне и навечно ваш девиз "улыбаемся и машем".
бу Показати IP 20 Березня 2014 23:11
...ведётесь на любой бред...в чечне армия на 80% состоит из кадыровцев..20% рус спецподразделения(срочников в спецназ не берут).меня всегда удивляло кто пишет такие статьи...и ещё больше шокирует что их воспринимают нормально..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus