USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кучма заявив про призупинення обміну полоненими

6 Квітня 2015 14:05
Колишній президент України Леонід Кучма заявив про те, що обмін полоненими між українськими військовими та бойовиками на Донбасі наразі призупинений.

Зі слів екс-президента, наразі в Україні немає структури, яка б займалася обміном заручників, - інформує ТСН.

"Обмін полоненими зупинений. Практично сьогодні на державному рівні немає єдиної команди, яка б займалася цією важливою для людей проблемою", - заявив Кучма, додавши, що наразі цим займаються лише волонтери.

"Я хочу, щоб сьогодні в державі був орган, які б займався цими проблемами, куди б входили всі ці робочі групи", - додав колишній президент, який є представником тристоронньої контактної групи щодо Донбасу.

Як повідомлялося раніше, днями з донецького полону звільнили двох українських бійців, серед них - боєць 51 бригади. Переговори проводив відділ Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus