USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кучму можуть вбити, - Мельниченко

1 Квітня 2011 12:00
Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко заявляє, що екс-президента Леоніда Кучму можуть вбити.

Про це він заявив після виходу з допиту у Генпрокуратурі, - пише Gazeta.ua

За його словами, це може статися внаслідок легалізації хоча б одного з записів в кабінеті Кучми.

"Я не виключаю, що Леоніда Даниловича можуть фізично усунути, бо якщо його немає в живих, то багатьом олігархам це буде на руку. Легалізація хоча б одного запису тягне за собою порушення маси інших кримінальних справ, що в свою чергу дає шанс Україні повертати у бюджет колосальні суми грошей", - зазначив Мельниченко.

"Багато з нинішніх олігархів побудували свої статки на пограбуванні України, а це все є на записах. Тому я не виключаю, що їм буде простіше Леоніда Даниловича", - заявив екс-майор.

Крім того, екс - майор висловив сподівання, що у понеділок його очна ставка з Кучмою таки відбудеться, якщо екс-президент знову не поміняє адвоката, або не прийде без адвоката.

При цьому, Мельниченко підкреслив, що Кучма щодня приїжджає до Генпрокуратури і активно ознайомлюється з матеріалами справи.

"Наскільки мені відомо, Леонід Данилович щодня приїжджає у Генпрокуратуру, і навіть тільки що я бачив, як він заїхав у Головне слідче управління", - сказав він.

Щодо Кучми порушена кримінальна справа за статтею "перевищення влади" і віддання незаконного розпорядження керівництву МВС, що призвело до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Записи Мельниченка у кабінеті Кучми залучені в якості речових доказів у цій справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus