USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Яким бачать міського голову лучани. Відео*

12 Листопада 2015 13:44
Луцьк потребує чіткого плану розвитку, Луцьк потребує змін - на противагу вкоріненим досі традиціям розкрадання, практику хаотичних забудов, лобіювання винятково бізнесових інтересів та абсолютного ігнорування реальних потреб лучан. На противагу злочинної бездіяльності.

Стратегічно важливі підприємства міста доведеться «піднімати з колін». Очевидно, лише незалежний аудит відтворить усю картину корупційних схем, які вже десятиліттями діють у місті, грабують лучан та тягнуть Луцьк у боргову яму.

На такі дії здатен хіба командний дух однодумців, які створять умови для структуризації усіх наявних можливостей розвитку міста. У Луцьк можуть зайти європейські інвестиції, збереженням національних та історичних пам’яток займатимуться винятково фахівці, а, відповідно, інфраструктура здатна набути окраси сучасного, розвиненого, туристично привабливого міста.

Власне, лучани, які голосуватимуть у другому турі на виборах Луцького міського голови за Олександра Товстенюка, кажуть, що обиратимуть позитивні зміни для свого міста, здоровий спосіб життя, прогресивний менеджмент і ефективні управлінські рішення.

Нагадаємо, згідно з результатами підрахунку за крісло мера у другому турі змагатимуться Микола Романюк та Олександр Товстенюк. Другий тур голосування відбудеться 15 листопада.

Пересічні лучани розповіли, що довіряють Олександру Товстенюку за те, що його робота на посаді голови правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» засвідчила реальні результати. А це і допомога на лікування, відпочинок та оздоровлення, підтримка освітян і студентства, обдарованої молоді, розвиток спорту, інфраструктури міста, та багато іншого.


Невдоволення діями чинного міського голови спонукають лучан обрати собі гідного кандидата на очільника міста. Вони сподіваються, що молодий керівник, утім із досвідом, зможе зробити місто красивим і прогресивним.


Довіряють Олександру Товстенюку і справжні патріоти. Вони говорять про те, що укропівець, не вагаючись, відгукнувся на потреби військових допомогти з транспортом, амуніцією, фінансовою підтримкою родин учасників АТО, психологічною реабілітацією демобілізованих.

Їхній вибір – Олександр Товтсенюк.

«З Олександром Віталійовичем ми знайомі з початку цього року. І це було діло, яке підтвердилося результатом. Це були ковані джипи для АТО. Там було просте слово, яке потім було підтверджене ділом. Я йому довіряю. І в другому турі на виборах мера я буду підтримувати Олександра Товстенюка», - сказав волонтер, боєць 51 ОМБ Олександр Кравченко.


«Є книжка православного вчення – Катехизис називається – вона розпочинається з простих рядків – «…є віра і є діла». Віра без діла - мертва. Кожну людину, яку я для себе розглядаю, яка вона є насправді, то аналізую за цими двома параметрами. Поспілкувавшись і побачивши, що робить Олександр Віталійович, - ці дві складові збігаються. Тобто, є декларація довіри, є розуміння того, заради чого він збирається йти на посаду Луцького міського голови. І я бачу конкретні справи, зроблені ним. Все дуже просто», - запевнив начальник медичної частини 51-бригади, старший лейтенант Олександр Серватович.


«Олександр Товстенюк є особистістю. У нього є команда, яка втілить всі ті завдання, які зараз стоять перед країною. І коли місто очолить Олександр Товстенюк, ми самі станемо активнішими, ми самі зможемо обирати власний життєвий простір і не тільки в побуті, але й бутті. Обов’язково буду голосувати за Олександра Товстенюка. Він справді достойний керувати містом. Луцьку потрібні зміни», - впевнений відомий письменник, заслужений діяч мистецтв України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Василь Слапчук.


Своє ставлення до того, яким бачить кандидата висловив нещодавно і єпископ Олег Ведмеденко.
«Ніколи такого не було, щоб закликав голосувати за когось, агітував, тому що церква має бути відділена від політики», - наголосив священик, утім переконував, що майбутнє - за духовними людьми, а не релігійними. Власне, таким він і вважає Олександра Товстенюка – кандидата на посаду Луцького міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто лучанин Показати IP 12 Листопада 2015 14:54
Багато хто підтримує Товстенюка. І я особисто. Єдине,що просить народ - не підведи. Всіх грошей не вкрасти. Можна купити на один Порш чи Ренджровер менше,але більше зробити для пересічних громадя. Тоді буде мир і спокій. Задовільнивши потреби низів - автоматично отримаєш сильну основу.
охохо Показати IP 12 Листопада 2015 15:14
а чого фото одного з кандитатів - а якщо не всі його там бачать- то що з міста виїхати ,хтось хоче одного, хтось іншого на те вони і вибори,поживемо побачимо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus