USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луценко: мене посадять восени

22 Червня 2011 09:58
Екс-міністр МВС Юрій Луценко на останньому судовому засіданні назвав дату, коли йому винесуть вирок.

Найбільш імовірною датою, на його думку, є листопад, - пише LB.

«Для мене все очевидно: вони будуть гнати. Влада збирається швидко завершити процес, не змінюючи планів на посадку. Якщо суд буде працювати, засідаючи двічі на місяць, то вирок може бути в листопаді. Мене влаштовує суд кожен день, але не влаштовує необ'єктивне розгляд справи», - заявив Луценко.

Луценко жартував, що в Печерському суді треба ставити стаціонарну відеокамеру - «Для Юри і Юлі!. «А ми вже проведемо розіграш, у кого будуть права на трансляцію. Але це буде не «Євроспорт», у нас інший спорт », - додав він.

Нагадаємо, Луценка звинувачують у незаконному нарахуванні пенсії його водієві, в незаконній організації стеження в рамках розслідування кримінальної справи про отруєння кандидата в президенти Віктора Ющенка в 2004 році, а також у порушенні положень постанови Кабінету міністрів про обмеження витрат в держструктурах у зв'язку з фінансовою кризою, коли МВС організовувало в 2008 і 2009 роках святкування Дня міліції в Палаці України в Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
луцк. Показати IP 25 Червня 2011 11:18
Давно! И Надолго!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus