USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцького мера просять перевірити майно комуністів

25 Травня 2016 12:59
Незважаючи на заборону діяльності, у Луцьку досі збираються члени компартії. Кошти та інше майно КПУ не можуть перерозподілятись, тому міського голову Миколу Романюка просять надати інформацію щодо перереєстрації майна комуністів.

Про це йшлося під час сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 травня.

Як повідомив депутат Микола Собуцький, до нього звернувся начальник штабу цивільного корпусу «Азову» на Волині Назарій Кравченко з повідомленням про те, що в Луцьку триває протиправна діяльність Комуністичної партії України, яка заборонена рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва від 16 грудня 2015 року.

Активісти виявили, що в старому приміщенні компартії, що на вулиці Ковельській, 1, організовують збори комуністів. Також частину офісних приміщень здають в оренду під комерційні цілі.
Збір орендної плати провадить Ганна Гончарук, яка є головою Волинського відділення ГО «Всеукраїнський союз жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», а також була активістом Комуністичної партії України та помічником консультантом Адама Мартннюка.

Відповідно ж до п.7.1. Статуту КПУ, «кошти та інше майно КПУ не можуть перерозподілятись, в тому числі в разі її ліквідації, між членами партії, а передаються іншій неприбутковій організації відповідного виду, у випадках, передбачених законодавчими актами, за рішенням суду спрямовуються в дохід держави».

Таким чином, внаслідок припинення діяльності КПУ, все майно та кошти партії потрібно передати іншій неприбутковій організації.

«Враховуючи наведене, а також оскільки реєстрація передачі права власності є адміністративною послугою та здійснюється ЦНАПом, прошу Вас надати інформацію щодо факту реєстрації передачі майна Волинської організації КПУ іншій неприбутковій організації. Зокрема, ГО «Всеукраїнський союз жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», - заявив Собуцький у запиті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Травня 2016 13:04
Їх не перевіряти, а садити треба.Чому Кононовичі досі не на зоні?
до аноніма Показати IP 25 Травня 2016 14:07
Поцілуйте їх ду...у. Перевірте своє майно і що ви наробили, після вашого керовніцтва
Григорій Іванович до до аноніма Показати IP 25 Травня 2016 15:03
Ну в ду..пу це ваше. Не гоже у вас хліб забирати..
CCCР Показати IP 26 Травня 2016 10:06
Все там правильно роблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus