USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада спитає з Президента за його висловлювання

24 Вересня 2014 12:17
Депутати Луцькради вважають висловлювання Президента України Петра Порошенка про солдатів 51-ї бригади, як про зрадників – неприйнятними й хочуть від нього пояснень.

Про це йшлося під час засідання 64-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24-го вересня.

Так, до Луцького міського голови звернувся депутат місцевої ради, аби від Президента отримати відповідь за його висловлювання.

«У зв’язку з тим, що два дні тому наш Президент сказав свою позицію про розпущення 51-ї бригади через те, що усі здалися в полон. Це - некоректно, що він назвав їх зрадниками, тому я прошу звернутися до Петра Порошенка і роз’яснити своє висловлювання, бо 51 бригада – це герої. Люди є різні, а про всіх 4 тисяч людей не можна так висловлюватися», - наголосив Роман Бондарук.

Його ініціативу звернутися до глави держави підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
коментатор Показати IP 24 Вересня 2014 12:34
дуже доброго президента ми вибрали....((((Перш ніж так говорити, про 51 бригаду, нехай би сам поїхав і повоював там....відчувши себе живим м"ясом....без нормальної техніки та зброї
Анонім до коментатор Показати IP 24 Вересня 2014 13:49
Так еще совсем недавно вы все в ладоши хлопали,какой он у вас хороший.Уж определитесь , чего и кого хотите,а то за последнее десятилетие ни одного угодного не нашли.
Незнайомка до Анонім Показати IP 24 Вересня 2014 14:33
А вы как будто и не знаете как сейчас приходят к власти и это не только в Украине,а везде.
Изя Шнеерзон до Незнайомка Показати IP 24 Вересня 2014 16:21
коментар було видалено
війсковий пенсіонер до коментатор Показати IP 24 Вересня 2014 14:26
коментар було видалено
Світязь до коментатор Показати IP 24 Вересня 2014 14:30
Не треба путати героїзм і боягузство Аби не перемиря, хоч яке, і при такій армії росіяни булиб вже в Києві. Пі - ть ми навчились , а захищати вітчизну реально нема кому
Незнайомка Показати IP 24 Вересня 2014 12:35
Хай шанований Петро Порошенко вже нарешті вийде сам на ту війну і дасть Бог,вона закінчиться!!!!А то поміняли владу в Україні,а толку ніякого і нічого не змінилось,лише зменшують чисельність українців,вбиваючи їх на чужій війні,тому що це не наша війна і не тих,хто захищає там,на сході свою Україну!!!!
так Показати IP 24 Вересня 2014 12:43
коментар було видалено
Анонім Показати IP 24 Вересня 2014 12:56
Спитати треба з усіх, хто при владі. Тому що, перщ ніж починати серйозні справи, необхідно хоч трохи думати за наслідки. Наші ж владці зразу "стали у позу" і почали "гнути пальці". Таке, як правило, роблять коли у рукаві "туз козирний" або "криша" позаду. Зважаючи на наші пусті кишені і рукави, ми вибрали другий варіант. Але вийшло не все так просто. Росія на "бздо" не візьмеш. Вона тримає Європу за газову трубу, а на Америку у неї є ядерна "палка". Європа це уже зрозуміла, Америка - нарешті зрозуміла. І в результатфі ми залишились на одинці із своїми "величезними" проблемами, шляхів вирішення яких у влади не має.
Алле до Анонім Показати IP 24 Вересня 2014 13:38
Все энают это. Пути решения всегда есть, никто не знает - какие задачи.
лучанин Показати IP 24 Вересня 2014 13:52
Бондарук хай спочатку поверне мільйони гривень, які він вкрав у "Західінкомбанку, а потім піариться на дезертирах, які втекли з поля бою. Порошенко все правильно сказав – єдиною бригадою ЗСУ, яка втікала з поля бою в усіх місцях, де вона дислокувалася, була саме "доблесна" 51 бригада. І саме через цих "героїв" загинули сотні справжніх патріотів України, які через зраду волиняк постійно залишалися в оточенні.
Анонім до лучанин Показати IP 24 Вересня 2014 14:00
Все правильно хлопці робили...
лучанин Показати IP 24 Вересня 2014 14:00
"перш ніж так говорити, про 51 бригаду, нехай би сам поїхав і повоював там....відчувши себе живим м"ясом....без нормальної техніки та зброї " А яка техніка була у львівських і дніпропетровських десантників, які півроку в повному оточенні, під постійними обстрілами з "Градів", захищали Луганський аеропорт. Вони також могли втекти і, думаю, їх би зрозуміли, але вони без зайвих слів до останнього виконували свій обов’язок. Це справжні герої, а 51-а просто боягузи.
Незнайомка до лучанин Показати IP 24 Вересня 2014 14:30
Просто наша влада спочатку "рознесла" українську армію,а тепер хлопців відправляють воювати "голими"руками.І це не лише 51 бригада чи інші.Так львівські і дніпропетровські не втекли,але скільки їх здало ж саме їхнє керівництво(так як і 51 здавали)!!!!! І як хлопці дзвонили до командирів і просили хоч повідомити де вони є(коли відходили з Луганського аеропорту командири і інші їхні хлопці,бо ж техніки дали дуже мало,хто встиг,то встиг,а хто ні-втікали куди бачили,через те тепер і в полоні багато),щоб знати напрямок в якому рухатись на зустріч,бо в них четверо ранених(двоє тяжко,що приходилось вдвох нести одного),а командир відповів:"Ми вже 3 години як в дорозі,добирайтесь самі".Це ПІДЛО!!!!!!!!І подібних прикладів багато!! Брехала наша влада і далі бреше!!!!
Дончанин до лучанин Показати IP 24 Вересня 2014 15:28
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 24 Вересня 2014 14:06
"Все правильно хлопці робили.... Ось вам ще один представник волинських "героїв". Єдине, що вони можуть, то це пиячити , матюкатися і показувати своє геройство на жінках або в інтернеті.
Анонім до Лучанин Показати IP 24 Вересня 2014 14:28
Ти шо, жінка?
А Показати IP 24 Вересня 2014 14:33
Нехай ідуть і воюють,"коментатори" вишиванки та прапорі на машини повитягують "патріоти",немаєта права і обговорювати зрадникі,не зрадникІ?????ідіть воюйте і побачимо які будете "ПАТРІОти"поховались І коментуєте........
Лучанка Показати IP 24 Вересня 2014 14:47
Шановні, коли були вибори, то із всіх сортів гамна, найменш (як всім думалось) смерділо те, що ми називаємо Президентом, просто реально тоді вибору не було...от тепер маємо, те що маємо...якщо Президент не може домовитись про мир в країні, то для чого він сидить в теплому і гарному кабінеті....
Петро до "лучанин" Показати IP 24 Вересня 2014 15:35
Дуже прикро читати коментарі писак, які не вартують ані копійки, а їхні висловлювання оплачені крадіями вартують лишень зневаги, а хлопці які були там це ГЕРОЇ, можливо були певні прорахунки, але на війні як на війні є Герої і є зрадники!!!!!! Слава Героям!!!!!!!!!!!!!!
Незнайомка до Петро до "лучанин" Показати IP 24 Вересня 2014 16:54
В нас поки що вільна Україна,надіюсь такою і залишиться.І кожен може висловити свою думку.Я згідна з вами,що "на війні як на війні ",але чому ж тоді пан Порошенко назвав хлопців 51 бригади зрадниками?????А ті хто сидять у Верховній Раді на чолі з президентом???Хто ж вони???От якби вони пішли і повоювали тою технікою,стрілецькою зброєю і т.д.Чи довго витримали б???
вол Показати IP 25 Вересня 2014 08:17
Потрібно провести не люстрацію бо вана нічого не допоможе,а розтріл під чисту.Бо знову бікборди перед виборами поначіплювали,гроші на це є.,а солдатам допомогти?????????для чого це неїхні діти?у них все добре.Гидко дивитись на таку непотріб,простих людей можна і податки відраховувати на армію,і на війну послати????буде їм майден.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus