USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На роботу казначейства скаржаться лучани, а Романюк задоволений

10 Жовтня 2013 14:12
Міський голова Луцька Микола Романюк розкритикував тих, хто пікетував сьогодні Управління держказначейства України. На його думку, воно працює нормально і заборгованості з виплат не існує.
Зокрема, це він написав на своїй персональній сторінці в Фейсбуці:

«Сьогодні відбулось пікетування Управління Державного казначейства України.На мою особисту думку, даний захід безпідставний. Казначейство повністю постійно проводить платежі по заробітній платі, енергоносіях, харчуванню дітей та хворих в лікарні, медикаментах, виплатах по допомозі дітям і всі соціальні програми уряду. Заборгованність відсутня.
Стосовно фінансування капітальних видатків, то станом на сьогодні проводяться поточні платежі».

Волинські Новини нагадують, що лучани неодноразово скаржилися на блокування платежів держказначейством, проте Микола Романюк в цьому проблеми не бачить.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УРЯД АЗАРОВА ЗАБОРГУВАВ ВОЛИНІ МАЙЖЕ 650 ТИСЯЧ. ДОКУМЕНТ

У Луцьку близько 12 години дня біля управління Державного казначейства у Волинській області відбувся пікет. Учасники вимагали провести кошти за рахунками, яке затримує державна установа.

Серед пікетувальників були депутати Луцької міської ради. Вони передали звернення до керівника Державного казначейства у Волинській області Михайла-Мирослава Леміщака. Якщо зміни не відбудуться, то пообіцяли запросити його на сесійне засідання у міськраду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 10 Жовтня 2013 14:36
А наш мер уже все більше стає Льоньою Космосом. Він не бачить наших проблем. Йому головне до влади підлизатися
Александр до Василь Показати IP 10 Жовтня 2013 15:51
А какие у вас проблемы? Гречки не хватило?
*** Показати IP 10 Жовтня 2013 14:44
То правильно сказано!
Казначейства не платить Показати IP 11 Жовтня 2013 00:01
На сьогоднішній день у казначейства немає боргів по оплаті за поставлені ще в липні - серпні для потреб бюджетних установ енергоносії ( вугілля), так-як казначейство попросту не реєструє накладні постачальників до оплати. А немає зареєстрованої накладної відповідно немає і боргу. От такий [ круговорот ] г... на в природі Пане Мер, хочу плачу хочу не плачу і все в законі....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus