USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лише 17 депутатів Луцької міськради «за» імпічмент Президента

29 Серпня 2013 17:28
Депутат Луцької міської ради Василь Гриб, 29 серпня, під час 44 сесії міськради знову вніс на розгляд обранців звернення до Верховної Ради України про прийняття Закону України «Про порядок імпічменту Президента України».
«Одною рукою ми просимо гроші у президента, а іншою - оголошуємо імпічмент. Я не буду підтримувати», - сказав позафракційний Микола Дендіберін.
«У нас за 22 роки немає процедури імпічменту. Я не кажу за цього президента. Верховна Рада буде приймати Закон два-три роки. Який у той час буде – невідомо. У нас просто прогалина у законодавстві. У всіх країнах є, а у нас немає», - мотивував Василь Гриб.
«Це звернення не спрямоване проти певних персоналій, я прошу підтримати. Хоча мені дзвонили, просили не приймати це рішення», - зауважив Сергій Григоренко.
«Киньте той страх, соромно дивитися на Вас», - сказав Юрій Вега. Але 12 депутатів із 29 присутніх, мабуть, не вважали за потрібне і не підтримали звернення депутата про імпічмент президенту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 30 Серпня 2013 02:05
Закон то вже давно треба прийняти. Але я так бачу що в Луцьку в депутатів більше вже ніяких проблем немає окрім цієї. Вже головніше депутатів ВР. Можливо кожен повинен свою роботу робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus