USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мельниченко створить партію і піде в депутати

15 Квітня 2011 11:09
Микола Мельниченко та полковник Петро Недзельський створять політичну партію.

Про це Недзельский розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає «ТСН».

«Ми, офіцери, повинні йти в політику. Не дати красти – ось наше завдання. Там не буде депутатів Верховної Ради. Там будуть нові обличчя – прекрасні офіцери», – сказав Недзельський.

Він зазначив, що нова партія, яка може називатися «Антимафія» або «Очищення», візьме участь у парламентських виборах у 2012 році.

Покловник також впевнений, що майор Мельниченко діяв правомірно, коли, дізнавшись про злочин (мається на увазі справа Гонгадзе), він тут же повідомив про це спікеру Верховної ради Олександру Морозу.

«Якщо військовослужбовцю стало відомо про злочин, він зобов'язаний довести це до відома командування, міністра оборони, прокуратури або іншого державного органу. Він вибрав Верховну Раду», – сказав Недзельський, а також нагадав, що Кримінальний Кодекс передбачає відповідальність за недонесення про злочин.

Нагадаємо, раніше екс-голова СБУ Ігор Смешко заявив, що Мельниченко є злочинцем, тому що в першому кабінеті держави записував відомості, які становлять державну таємницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus