USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Міліція може знову застосувати силу на Майдані – МВС

11 Грудня 2013 17:51
У МВС не виключають можливості подальшого застосування силового варіанту демонтажу барикад в центральній частині Києва. Про це повідомляє «Українська правда».
«Якщо звернеться виконавча служба в міліцію і буде виконувати рішення суду, то, відповідно, і міліція братиме участь», - сказав заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк.
«А якщо виконавча служба не буде звертатися до нас з листом, щоб забезпечити їх роботу, то і відповідної реакції міліції не буде», - додав він.
Ратушняк також розповів, що правоохоронні органи розслідують повідомлення про «мінування» станцій київського метро та інших транспортних об'єктів у столиці.
11 грудня близько 1:00 правоохоронці зробили спробу силою розігнати Евромайдан. Їм вдалося ліквідувати частину барикад, відтіснивши демонстрантів, однак остаточно розігнати мітингувальників вони не змогли.
Штурм будівлі КМДА та Будинку профспілок також виявився невдалим.
Під час цих подій з обох сторін до медиків, за офіційними даними, звернулися 30 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus