USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міністр Агрополітики прислав на Волинь першого заступника

12 Вересня 2013 11:45
Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк, якого очікували 12 вересня – не приїхав. Волинь відвідав його перший заступник Іван Бісюк.

«Такі поїздки закінчуються якимись розпорядженнями. Тому що є кому давати відповідні доручення. І це завжди дає свої результати. Приємно, що з нами працюють народні депутати Катерина Ващук та Сергій Мартиняк. У Вас з Волині більше депутатів, але ці, певно, ближчі до села», − із цих слів розпочали нараду.

Зі слів організаторів прес-туру для журналістів, з нагоди приїзду в Луцьк Президента України Віктора Януковича, гарант через 10 хвилин відвідає обласну клінічну лікарню, де зараз відбувається екскурсія лікувально-діагностичним центром медустанови, за участю Міністра охорони здоров’я Раїси Богатирьової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віктор Показати IP 12 Вересня 2013 12:23
Добре, що приїхав президент, то хоч на лікарню щось перепаде. Може нарешті перестануть в обласній лікарні шкіру дерти з простих людей. А то на кожному кроці і за все плати так звані "благодійні внески". От би чим зайнятися прокуратурі, так де там, немає команди ФАС. В цій лікарні не лікують, а тільки обстежують за ваші гроші і то "галопом по європі" за два тижні і марш додому лікуватися якщо в лікарні не помогло. Можливо зараз щось зміниться?
Клієнт до Віктор Показати IP 12 Вересня 2013 13:01
Так вони у всіх лікарнях деруть. І не важливо чи був Президент чи його там і не було.
пацієт Показати IP 14 Вересня 2013 12:39
А головний живодер - Сидор Іван Миколайович.
хворий Показати IP 7 Листопада 2013 23:25
Сидор все накрав з тої лікарні ! вже смокче як може ! А син його в стані наркотичного спяніння людей збиває ! Куди не зайдеш плати гроші ! Деж та безплатна медицина ? де ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus