USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Міша на коксі сидить», – Ляшко про Саакашвілі

28 Листопада 2016 23:15
Голова «Радикальної партії» Олег Ляшко закликав взяти кров у екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, щоб перевірити його на вживання кокаїну.

Про це політик заявив в ефірі каналу «112.ua».

Після того, як журналісти видання взяли жмут волосся Олега Ляшко, щоб зробити тест на вживання наркотичних речовин, політик підкреслив, що не боїться результатів, так як ніколи їх не пробував.

У той же час, почувши інформацію про те, що раніше і Михайло Саакашвілі надав своє волосся для проведення аналогічного тесту, Олег Ляшко закликав журналістів взяти у екс-губернатора Одеської області ще й аналіз крові.

«Ви згадали тут Саакашвілі, у якого також взяли аналіз. Але ви ж йому тільки волосся зрізали. Ви у нього кров візьміть на аналіз, оскільки говорять, що Міша на коксі сидить. А кокс, лікарі кажуть, можна знайти лише в крові. Тому ви не тільки волосся зріжте, а й аналіз крові візьміть », - запропонував політик.

Ляшко додав, що половина депутатів Верховної Ради вживають ті чи інші наркотичні речовини, від чого страждають прості українці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
3 Показати IP 29 Листопада 2016 06:46
Які ви всі гидки. Перестаньте красти!
Волинянин Показати IP 29 Листопада 2016 08:46
Уся влада і судова система гнила та заслуговує страти на місці. А голосувати я буду за Михайла Саакашвілі і у ви тільки піарите його.
скептик Показати IP 29 Листопада 2016 10:36
у ляшка треба м*чу на аналіз взяти, щось сильно в голову йому бє
не лучанин -2 Показати IP 29 Листопада 2016 15:11
Ляшко краще хай розкаже на чому він сидить ! думаю пояснення зайві ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus