USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Могильов програв суд у Москаля

26 Серпня 2011 14:16
Печерський районний суд міста Києва відмовив у задоволенні позову Міністерства внутрішніх справ про визнання недостовірною інформації, викладеної в повідомленні Геннадія Москаля про різке зростання злочинності в Україні після приходу нової влади.
У своєму повідомленні від 2 березня 2011 року народний депутат Геннадій Москаль звинуватив міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова в брехливих заявах про те, що рівень злочинності в Україні «в нормі», посилаючись на статистику МВС про реальний стан злочинності в Україні. Про це інформує Дзеркало тижня.

«Статистика красномовно показує, які «професіонали» керують українською міліцією. Тож, говорячи про те, що рівень злочинності в нормі, міністр Могильов бреше, як сивий мерин», – заявляв тоді Москаль.

Як повідомляє прес-служба «Народної самооборони», 22 серпня 2011-го Печерський районний суд міста Києва, розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом МВС до Геннідя Москаля, «Народної самооборони», редакції «Української правди», вирішив у задоволенні позовних вимог МВС відмовити.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus