USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодь грала з нардепами у футбол. Була й Волинь. ФОТО. ВІДЕО

8 Вересня 2013 16:40
Ініціативна молодь зустрілась у Києві із народними депутатами України. Говорили про проблеми, які стосуються, власне, меншого покоління. Зустріч завершили футбольним матчем.

4-6 вересня 2013 року за ініціативи Міністерства молоді та спорту України на базі Національного авіаційного університету відбувся перший Всеукраїнський фестиваль молоді. Учасниками форуму стали громадські діячі регіонів та найбільших молодіжних організацій держави. Молодіжну політику Волині представляли студентський актив, делегований управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, а також голова Волинської обласної колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України, член Молодіжної ради при Кабінеті Міністрів Ольга Кревська.

Офіційне відкриття форуму відбулось 4 вересня за участі Президента України Віктора Януковича. У заході також взяли участь Віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко. Міністр освіти і науки Дмитро Табачник, Міністр культури Леонід Новохатько, Міністр молоді та спорту Равіль Сафіуллін, Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, Голова Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький.

У перший день фестивалю учасники мали змогу ознайомитися з виставкою-презентацією кращих проектів та досягнень реалізації державної молодіжної політики, роботою спортивної локації.

Символічним стало проведення 5 вересня на території головної спортивної арени країни футбольного матчу на Кубок НСК «Олімпійський» між збірною учасників фестивалю та командою народних депутатів України.


Заключна частина форуму відбулась у стінах національного авіаційного університету за участю міністра молоді та спорту України Равіля Сафіуліна.

Всеукраїнський фестиваль молоді – перший захід такого масштабу за останні 10 років, на якому були порушені питання соціально-економічного становища молоді в Україні, адже в останнє активна молодь зустрічалась з найвищими ешелонами влади у 2002 році.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дмитро Показати IP 8 Вересня 2013 19:14
Кревська дуже гарна !!! Я її хочу! Я ще такої гарної не бачив )))
Свідомий до Дмитро Показати IP 8 Вересня 2013 21:26
Охолонь, її вже люблять по повній міністерській програмі!!! Вона ж перспективна! )))))))))))))))))
Патріот Показати IP 8 Вересня 2013 22:16
Агов,хлопці,що за виховання? Чого якщо гарна дівчина,культурна,з вихованої сім'ї,то зразу тре писати якусь гидоту??? Невже не можна просто порадіти за нашу з вами лучанку,яка доречі представляла там наші з вами інтереси?!
Azzi Показати IP 8 Вересня 2013 23:24
Вона ніяких інтересів, крім своїх власних там не представляла, вона навіть до складу власне делегації з Волині не входила. А були люди, які і справді працювали...
КолЯ Показати IP 9 Вересня 2013 05:37
То мега сексуальна ))) все місто іі хоче. Оля дякую тобі за те що ти є!!!!!
123 до КолЯ Показати IP 9 Вересня 2013 08:57
і що в ній такого мега сексуального, така собі секс пікардочка.
Ковальчук Показати IP 9 Вересня 2013 10:43
Українська жаба - страшна річ! Раджу уважніше читати статтю ..."Учасниками форуму стали громадські діячі регіонів та найбільших молодіжних організацій держави. Молодіжну політику Волині представляли студентський актив, делегований управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, а ТАКОЖ ГОЛОВА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ КОЛЕГІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ПРИ МІНІСТЕРСТВІ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ,ЧЛЕН МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ КАБІНЕТІ МІНІСТРІВ Ольга Кревська."
Інкогнито Показати IP 9 Вересня 2013 19:35
Невеличка поправочка, Ольга представляла Волинський осередок всеукраїнської молодіжної громадської організації.
Олександр Показати IP 9 Вересня 2013 20:44
я теж її хочу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus