USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Моторолу вбили свої, а в Путіна проблеми, - російський політик

18 Листопада 2016 13:22
Президенту Росії Володимиру Путіну стратегічно невигідно продовжувати конфлікт на Донбасі, затягуючи ситуацію; при цьому одіозний бойовик Арсен Павлов-Моторола був убитийсвоїми ж.

Таку думку в інтерв’ю ONLINE.UA висловив Леонід Волков, російський політик, член центральної ради "Партії прогресу" Олексія Навального. "Якщо Крим приносить рейтинг, то новоросійська ідея має відгук тільки у якихось фріків.

Грошей ця справа теж коштує, а бюджет і так дефіцитний. Мені здається, що Путін був би радий красиво злити всю цю справу, але в Кремлі не знають як", — вважає він. На його думку, ватажок банди "Спарта", одіозний бойовик Арсен Павлов-Моторола був убитий своїми ж своїми ж.

"Я, наприклад, не сумніваюся, що товариша Моторолу ліквідували свої, але в усій історії з Донбасом є занадто багато носіїв невигідної для Путіна інформації", — додав він.

Волков зазначив, що в Росії шукають способи "злити" Донбас. "Є відповідна людина, назвемо його Владислав (ймовірно, Владислав Сурков, — ONLINE.UA). Він намагається придумати, як так злити, щоб це не виглядало поразкою. Думаю, у цього Владислава, як у Кирієнка і Володіна, теж проблеми з нічним сном", — зазначив опозиціонер.

Крім того, він вважає, що російська влада "взяла курс на тактичне підвішування ситуації в повітрі і вичікування, сподіваючись, що нові політичні часи принесуть можливості для вирішення проблеми".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Роман Показати IP 18 Листопада 2016 13:44
Є один класний спосіб- вивести свої війська, (тим більше "их там нет"). А далі наші ВСУ все зроблять самі-за 2 тижня, а то і менше.
Анонім до Роман Показати IP 18 Листопада 2016 17:58
Якщо у 2014 на Донбасі були ополченці, то зараз - регулярна армія з досвідом. Чисельність десь у 3 рази менше військ ЗСУ у зоні конфлікту. Для тих, хто не розуміє: АРМІЯ ДНР та ЛНР. Командування українське добре розуміє, хто з ким що зробить, якщо укр. армія піде у наступ. Буде тривати таке позиційне протистояння, як зараз
2016 Показати IP 19 Листопада 2016 12:59
Малій купці російських "опозиціонерів" хочеться, щоб було у своїй державі чим гірше, тим краще. Навальний там взагалі ніщо, якщо попитати людей, як називається його партія, вам ніхто не дасть відповідь, бо не знають. Волков взагалі нікому не відомий........Від затягування конфлікту програє більше за всіх народ україни, він же за це й платить з власної кишені, за його ж рахунок правителі україни свої проблеми вирішують. Їм це затягування і потрібне, інакше не буде на що пальцем показати - "ось дивіться, ви такі бідні не тому, що ми країну у прірву завели, а того що 2 області не захотіли нас визнати легітимною владою у 2014".
мойша Показати IP 19 Листопада 2016 19:09
Це смішно ... У Путина рейтинг вище даху.... При усьому що він наробив - він дуже сильний презік....
Анонім Показати IP 20 Листопада 2016 11:55
чепуха. Донбас, хай поки що лише його частина, вже фактично добився свободи від україни, а їй самій залишилось тільки гнити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus