USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мої швидкі дешевші, ніж вертоліт Януковича, - Тимошенко

30 Квітня 2011 13:56
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що закуплені для сільської місцевості "швидкі допомоги" ні в яких документах, як спецтехніка не значилися.

Про це пише ГПУ .

"Нам інкримінують, що це нібито були "машини швидкої допомоги", але ні в одному документі уряду вони так не називаються", - зазначила вона.

Як пояснила екс-прем'єр ці авто використовувалися для доставки сільського фельдшера чи лікаря до пацієнта.

"Ці машини не спецтехніка і ніколи спецтехнікою не були. Вони потрібні для того, щоб доставити фельдшера чи лікаря до хворого. У сільській місцевості лікаря і пацієнта розділяють від 5 до 30 кілометрів. Тому 60% людей у ​​селі гинуть не через те, що вони смертельно хворі, а тому, що до них не встигає доїхати лікар ", - пояснила Тимошенко.

"І якщо хвора людина потребує термінової допомоги, то останнє питання, яке її цікавить, - на чому терміново до нього приїде лікар, на спец- чи на неспецтехніці. У 2010 році ці машини врятували сотні тисяч життів. І для порівняння нагадаю, що 12,5 мільйона євро з бюджету я витратила на 1000 машин для сільських лікарів, тоді як зараз 17 мільйонів євро витратили на вертоліт для одного Януковича", - підкреслила вона.

Екс-прем'єр також спростувала звинувачення в тому, що в результаті закупівлі швидких бюджету були завдані збитки на мільйони доларів.

"Який може бути збиток від того, що гроші, які повинні бути заплачені з бюджету до бюджету, не проведені прямим платежем? Це проходження грошей по колу. Ми просто прийняли рішення, яке дозволило не ганяти гроші дарма"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бют. Показати IP 7 Травня 2011 13:32
. . ."Так не вдалось огидливим ізгоям нас отруіти синьо-жовтим гноєм". . .В.Яворівський 1973р.На вечері союзу пісьменників Украіни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus