USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Знайшли вертоліт, на якому втік Янукович

7 Жовтня 2014 16:16
Журналісти програми "Гроші" виявили вертоліт екс-президента України Віктора Януковича на непримітному аеропорту російського міста Нижній Новгород.

Як йдеться у сюжеті програми, це саме той вертоліт, яким Янукович відлітав з "Межигір'я" разом з награбованим. Вартість такого гелікоптера перевищує 10 мільйонів доларів.

Як дізналися "Гроші", нещодавно весь авіапарк Януковича - літаки і два вертольоти - змінили реєстрацію з української на британську - острова Мен.

Перереєструвати авіапарк в офшорі Януковичу допомогли експерти з мінімізації податків.

На оренду двох вертольотів і реактивного літака для Януковича з бюджету щорічно витрачали кілька десятків мільйонів гривень. При тому, що диктатор орендував авіапарк у свого сина.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
роман Показати IP 7 Жовтня 2014 16:20
а чому цікаво того януковича ніхто не шукає і не може забрати щоб віддав те що покрав!? порошенко чомусь нічого не робить в цьому напрямку цікаво чи не щамішені вони там усі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????
Про Показати IP 7 Жовтня 2014 16:21
Ще забув своїх прихвостів забрати Мартиняка Єремеєва Івахіва і їм подібних! Дюди думайте за кого віддаєте свій голос!
иван Показати IP 7 Жовтня 2014 16:25
угнать силами украинских автоворов вместе с их кришевателями во мрео и передать в зону ато-возить солдат в отпуск к родителям-девушкам-получения пособий-квартир-медицинской помощи
Ваня до иван Показати IP 7 Жовтня 2014 16:31
Підтримую тебе Иван.Боже мій,який злодій світового масштабу.За гроші все зроблять,допомогли втекти,вивезти.За гроші вбвають наших діток.А ми 45 мільйонів українців не можемо справитися з кількома тисячами всіх бандитів на обласних, районних сільських, республіканських рівнях.І ще будемо голосувати за кого? Йти на вибори за кого голосувати люди думайте добре? За вчорашніх,ні за одного
оля Показати IP 7 Жовтня 2014 16:29
ну й шо як вертоліт знайшли краще б януковича знайшли і гроші дивні і ця влада нічого ще не зробила толкового для простих громадян україни тільки за цінами не встигаемо на саме основне. Хліб який дорогий!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ще такого не було!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
иван до оля Показати IP 7 Жовтня 2014 16:33
а кто его то ищет или искали ?-может сама найдешь другим некогда
Вася Показати IP 7 Жовтня 2014 16:41
Перед тим як знаходити різні вертольоти та щось інше подібне знайдіть спочатку той золотй унітаз з якого почалася ця вся істерія!
иван Показати IP 7 Жовтня 2014 17:06
золотой унитаз как символ револции передается по наследству :- как золотой батон-яхты-дуси-охотничьи угодья-егерья-гувенрнатки-повара и гончие собаки : ишьчего золотого унитаза захотел ? забацай себье во дворе из струганых досок и радуся -можешь покрасить золотистой краской- все соседи смотреть будут
знаю до иван Показати IP 8 Жовтня 2014 09:34
"Унітаз" та інші "прикраси" вже давно милують погляд у домівках Парубія та Пашинського!:)
Луганчанин Показати IP 7 Жовтня 2014 18:14
коментар було видалено
олег Показати IP 7 Жовтня 2014 18:29
не подорожчав якби не янукович це все логічно -відмазка для простих неграмотних людей. а згадайте як на майдані кричали і доказували що поліпшать життя що ліки та влада завищувала а ця взагалі вже сказилась. І насамкінець ще ні при якій владі так люди не гинули -за тих хто б"ється за владу гроші і так далі будь вони прокляті хто за людську кров сідае на крісла щоб і далі обманювати народ. що помінялося люди!?
Андрій Показати IP 7 Жовтня 2014 20:09
Поцілуйте того гвинтокрила в задній (дупний) гвинт. До чого ця стаття? Познущатись з людей? А хтось хороші гроші отримує за те, щоб дістати цих "товаришів", повернути їхнє майно в дохід держави.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus