USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ми можемо вигравати лише «масою», - Забужко

24 Листопада 2013 10:47
Українська письменниця родом із Луцька Оксана Забужко, яка зараз презентує свою перекладену книжку в Польщі «Музей покинутих секретів», поділилася враженнями щодо мирних мітингів на підтримку підписання Договору про асоціацію України із Євросоюзом. На власній сорінці в Фейсбуці наша землячка написала:
«Пишу нашвидку, між виступами в Познані і Леґніце. час на новини з дому – виключно в авті, зате європейська оптика подій звідси, з-за кордону, видима краще, ніж удома. «Євромайдан» зараз - ЄДИНИЙ інструмент, яким Україна МОЖЕ змінити розстановку сил у трикутнику, де, на разі, тільки одна сторона – Кремль – на 100% твердо впевнена в тому, чого хоче, і «за ценой не постоит». ІНСТРУМЕНТ ТИСКУ НЕ ТІЛЬКИ НА ЯНУКОВИЧА, А Й НА ЄС. Що не вдалося Коксу і Кваснєвському – те під силу сотням тисяч українців, якщо вони в ці дні продемонструють світові ПОЛІТИЧНУ ВОЛЮ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА. Досі її не було ні видно, ні чути, і процес зводився до «візантійських торгів». А якщо зробити її ВИДИМОЮ - тоді «против лома нет приема». Так, як і в 2004-му було. На жаль, поки що, за браком притомного політичного класу, ми можемо вигравати лише «масою».
Час прямого втручання, так. Прямого впливу на хід історії.
Щасливого всім нам Майдану!»

Нагадаємо, сьогодні в усіх обласних центрах та багатьох районних центрах України відбудуться Євромайдани. Також мітинги в підтримку європейського прагнення України пройдуть в європейських та американських містах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
народ України Показати IP 24 Листопада 2013 13:26
Кокс і Кваснєвський для українців НЕ АВТОРИТЕТИ. Їх рейтинг в народі біля 0. Це звичайні євро-гомо-фунціонери, що сильно люблять гроші ті розкіш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus