USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині до мобілізації готується самооборона

1 Березня 2014 23:49
У зв'язку з подіями в країні Самооборона майдану у Волинській області оголосила підготовку до мобілізації.

Така позиція була озвучена на зборах організації і була підтримана одноголосно її учасниками.

Всі учасники самооборони, їхні родичі і однодумці, патріоти, українці переходять в режим готовності до виконання дій і завдань для порятунку країни. Будуть проводитись тренування.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі організації.

Запис відбувається за адресою: місто Луцьк, вул. Київський майдан, 9, приймальня голови ОДА (каб. 209). Телефони штабу: 067 110 05 77, 067 110 06 77
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 37
екскурсовод Показати IP 1 Березня 2014 23:58
Їм потрібне гарматне м'ясо! Записуйтесь, кому надоїло жити! Буде як в Києві, тільки жертв тисячі!!! Думайте, що ви хочите! Не бутьте двійками в пасянсі політики! Женіть ПС з Волині і заспокойтесь, не піддавайтесь на провокації! Бог з Нами! БУДЕ СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Viktor до екскурсовод Показати IP 2 Березня 2014 03:40
privit iz gibraltaru nas blokyiyt rosiyski xakeri telefoni zviyazky z vladoiy diykyiy
Слава Героям! до екскурсовод Показати IP 2 Березня 2014 04:19
так по чьом все таки платять. женіть правий сетор самооборону і море лайків. тролі. як там спитайте у громадян, шо вони думають. коли нас у столиці бійня. вже нічого поганого не думають. а у інтернеті знаходяться за бабки люди що проти волі громадян йдуть. вас вичіслять і поведуть із вами по закону революційного часу. я б вам пальці у двері на обох руках. і доки поки не скажете чиїх рук справа.
Юра Показати IP 2 Березня 2014 00:03
Повна мобілізація, дамо відсіч раз і назавжди кацапам!
777 до Юра Показати IP 2 Березня 2014 00:09
Ага. Їдь, там тебе покалічать, а Данильчук відсидиться в кущах, а повернеться на Волинь, скаже шо воював і йому дадуть Героя України. Як казав Сашко Білий - чем дальше от войны тем больше ветеранов!
Viktor до Юра Показати IP 2 Березня 2014 03:42
nas blokyiyt rosiyski xakeri dayte telefoni volinskoi vladi privit iz giralrar Anglia.n ( teritorio españa)
304 Показати IP 2 Березня 2014 00:10
вперед, штурмовать тот свет!
Старий Показати IP 2 Березня 2014 00:11
Росія тільки чекає цього, недоумки!
Зух до Старий Показати IP 2 Березня 2014 07:53
Росія чекає,щоб ми лапки склали.Але ніхто першим нападати не буде.Хочеш миру-готуйся до війни.
житель Показати IP 2 Березня 2014 00:20
Тоді вас люди називали псами, Бо ви лизали німцям постоли, Кричали «Хайль!» охриплими басами І «Ще не вмерла...» голосно ревли. Де ви ішли – там пустка і руїна, І трупи не вміщалися до ям. Плювала кров'ю «ненька Україна» У морди вам і вашим хазяям. Ви пропили б уже її, небогу, Розпродали і нас по всій землі, Коли б тоді Вкраїні на підмогу Зі сходу не вернулись «москалі» Тепер ви знов, позв’язувавши кості, Торгуєте і оптом, і в роздріб, Нових катів запрошуєте в гості На українське сало і на хліб.
до жителя Показати IP 2 Березня 2014 00:26
хто тобі це все розказав! їдь до своїх братів на схід тобі там буде дуже добре!
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 00:29
та ну ці бандерівці тільки красти вміють і горлопанити.Думали покричали на майдані і влада в руках.їдьте в Крим там покричіть.Кримська армія і татари підтримують росіян.
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 10:27
ЧОМУ Б ТОБІ НЕ ПОЇХАТИ В КРИМ, ЩО НА ВОЛИНІ СПОДОБАЛОСЬ? ТИ Ж ПРИЇЖДЖА ЛЮДИНА !
підбурювачам Показати IP 2 Березня 2014 00:35
ми підемо захіщати свою державу коли надішлють повістку з війскомату.а не по приказу данильчуків та гузів які обсцикалися та купували довідкі в ліпінах щоб уникнути війска. як уникнули майдану знищуючи в той час наше місто.але перед тим як піти на війну потрібно буде зачистити місто від шуцманів які вже зараз ввели в Луцьку свій війсковий стан. та погрожують що будуть палити всіх хто не з ними.одумайтесь героі з пс поскидайте з себе це НАТОвске вбрання та маскі.кидайте служити кучці товстосумів та западу і зйеднуйтесь з народом.для захісту нашоі Украіни
Рома до підбурювачам Показати IP 2 Березня 2014 00:52
ПiДтримую.
Антон до підбурювачам Показати IP 2 Березня 2014 02:06
Підтримую. Але як ми будемо боротися з військами РФ, коли невеличкій групі придурків, що творять повний хаос і беззаконня у Луцьку, всім містом не можемо дати відсіч? Здавалось би і люди адекватні є, і ідея всіх зараз об'єднала, і патріотизм та взаємодопомога зараз зашкалюють, але незважаючи на все ідіоти роблять що хочуть, прикриваючись святими лозунгами, а ми тільки і можемо, що коменти гнівні строчити. Не до цього ми йшли, не за це люди гинули. Я проста людина, яка хоче нормального життя собі та своїй сім'ї, я не звик язиком молоти на сцені та "чужими руками жар загрібати", я, як і багато людей кожного дня сумлінно працюю. Проте я не корінний лучанин і не маю стільки зв'язків та підтримки (особливо фінансової), щоб підняти людей за собою, та я готовий всіма силами підтримати достойних людей (наголошую ДОСТОЙНИХ, а не чергових запроданців та егоїстів які сплять і бачать себе біля кормушки) щоб разом, навіть ціною власного життя та здоров'я побудувати нову, сильну і достойну Україну. Якщо є такі люди, що можуть згуртувати навколо себе справжніх патріотів та професіоналів і просто звичайних людей, яким доля нашої держави не по-цимбалам - пишіть, дзвоніть ,виступайте по ТБ, давайте знати про себе, вас підтримає громадскість. Всіх задовбали скоти, які не дають нормально жити нам і під масками патріотів, жертв Майдану та ідей мільйонів українців приходять до влади і творять безчинства. Об'єднуємося, люди, Україна та майбутнє дітей понад усе!!!!!
Анонім до Антон Показати IP 2 Березня 2014 04:14
Гарно сказано, тільки з РФ боротися не треба. На даному етапі вони, як ніколи, зацікавлені в цілісності нашої держави та спокої на нашій території. Читайте більше інтернет (тільки не українську або російську пресу, телебачення, радіо) і вам все стане зрозуміло. Літом мають бути вибори до парламенту ЄС. Народи цих країн вже давно не хочуть жити в ЄС, а хочуть мати самостійні незалежні держави, як колись, мати свою економіку і не платити внески в ЄС. Відповідно на цих виборах мають перемогти не ті хто зараз там при владі. Саме тому в Україні вибори призначили на травень, щоб показати які там зараз сидять миротворці. США фактично має відтермінований дефолт. Для продовження свого існування їм потрібні жертви. Сірій, Лівій та т.п. вже не залишилося. Вони тепер добираються всіма силами до Росії. Україна - щит Росії від США. Поглинання України дає можливість проіснувати СШа ще 1 рік, а поглинання Росії - 15. Об'єднання Росії, Білорусі та України в якийсь союз з рівноправними відносинами відразу ж розносить США. Це аналітика різноманітних спеціалістів з усього світу. От і думайте кому з ким треба воювати. Тільки не забудьте одного, що США в цьому світі не потрібна жодна країна і задля свого виживання вони готові знищити все на свому шляху і свідки їм теж не потрібні. Куріть інтернет, аналізуйте. При прийнятті вірного рішення, можливо ми не тільки виживемо, а ще й будемо пупом Землі. На даний час ми звичайна розмінна монета в геополітиці.
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 00:51
Цікаво як на цьому фоні виглядають пиизначення олігархів головами ода східних областей типу олігархи мають стати щей невеличкими царьками... саме задля цього помирали люди слава героям????
ООН до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 15:39
Олігархи - це капіталісти. Якщо в Україні мир - вони мають процвітаючий бізнес та великі прибутки. Якщо в Україні війна - то їхній бізнес буде знищено війною, і їхні статки зменшаться в сотні, а то і в тисячі разів. Тому зараз олігархи як ніхто інший зацікавлені в тому, щоб в Україні був мир та не було війни. Є відома цитата Tомаса Джозефа Даннінга: (на російській мові) "Капитал … избегает шума и брани и отличается боязливой натурой. Это правда, но это ещё не вся правда. Капитал боится отсутствия прибыли или слишком маленькой прибыли, как природа боится пустоты. Но раз имеется в наличии достаточная прибыль, капитал становится смелым. Обеспечьте 10%, и капитал согласен на всякое применение, при 20% он становится оживлённым, при 50% положительно готов сломать себе голову, при 100% он попирает все человеческие законы, при 300% нет такого преступления, на которое он не рискнул бы, хотя бы под страхом виселицы. Если шум и брань приносят прибыль, капитал станет способствовать тому и другому. Доказательство: контрабанда и торговля рабами". - тому капіталісти та олігархи зараз будуть робити все можливе та неможливе, щоб не допустити війни в Україні.
Анонім до ООН Показати IP 2 Березня 2014 17:35
исходя из этого изречения капитал имеет или предпологал иметь от революции 300%.то, что наши олигархи сделали вклад вмайдан, не секрет.
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 02:28
самооборона ПРАПОР вам в руки і ПІДСРАЧНИК на дорогу ... ви своє єство показали за ваші ПОСАДИ не женіть люд на смерть!!!!!! .... ВИ ГОВОРИТЕ ПРО АГРЕСІЮ ТА ЗАХОПЛЕННЯ ІНШОЮ ДЕРЖАВОЮ УКРАЇНИ А ЩО ПО ВАШОМУ Є ПІДПИСАННЯ АСОЦІАЦІЇ.... НА МОЮ ДУМКУ І ДУМКУ БАГАТЬОХ СХІДЧАН ЦЕ ПРОДАЖ ЕКОНОМІЧНА ПРОДАЖ УКРАЇНИ.... ВИ СЛУХАЄТЕ ТІЛЬКИ СЕБЕ... ГАНЬБА....
Небайдужий Показати IP 2 Березня 2014 06:05
Данильчуки Гузі Козюри Шиби Бондарі збирайтесь і ідьте в Крим,лучани бачити вас в Луцьку нехочуть ,тому що ви непотріб яка себе вже показала і можете неприізжати виродки.
саша луцьк Показати IP 2 Березня 2014 06:19
хай гузь з данильчуком идуть перші...два дебіла...
Сергій Показати IP 2 Березня 2014 07:58
Цікаво, а чого гузь в армії не служив? З цього і почнем люстрацію, а краще самолюстрацію.
СА до Сергій Показати IP 2 Березня 2014 08:20
Гузь маэ довідку з дурки. Але не куплену а споравжню
Гузю Показати IP 2 Березня 2014 10:10
Ще можна піти до Клімчука всім майданом і сказати "Борисе Петровичу, простіть засранця - рятуйте Волинь"!
ГУЗЮ! Показати IP 2 Березня 2014 10:13
Гузь входить в оперативний штаб сміх і годі . цей парніша навіть в армії неслужив, мабуть всцикався від лозунгів які і сам проголошував!!!
Влад Показати IP 2 Березня 2014 10:21
Та не підуть наши керівники самооборони та правого сектору в перших рядах бо вони хоробрі тільки тоді коли перед ними неозброєна людина а коли перед ними буде в повній амуніції то стануть труслівіше за сеню кролика
Корінний лучанин до Влад Показати IP 2 Березня 2014 10:33
А ДО РЕЧІ, обєктивно, ти б пішов з голими руками проти АВТОМАТА? ДЛЯ ЧОГО ДУРНА МОВА?
304 до Корінний лучанин Показати IP 2 Березня 2014 10:54
в блокадном Ленинграде так и ходили.беркут тоже без огнестрела стоял
SOS Показати IP 2 Березня 2014 10:43
Всі чудово розуміють, що межу перейдено, маю великий досвід служби в армії і вважаю в даній ситуації допоможе тільки загальна згуртованість, Захистимо Україну,
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 11:06
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247064840&cat_id=244276429
Земляк Показати IP 2 Березня 2014 11:17
ПС залишив без керівництва головні установи області, навевши в стуктурах хаос від якого страдають тільки прості люди. Робіть свої висновки. Забрали керівників а на заміну двірників....
Рома Показати IP 2 Березня 2014 11:24
http://www.euromaidanu.net/#!-/cjzf/0126FC5D-67CD-405E-90B2-E4D4C18B687A
Ільїн Показати IP 2 Березня 2014 11:26
Ви що фахівці військової справи?!! Що ви людей збираєте? У вас більша частина в армії не служила!!! Є військкомат, ось вони і мобілізують...!!! А ви проаналізуйте свої вчинки та дії, на мою думку "дякуючи" вам і таким, як ви відбувається агресія Росії (фашисти ви)!!!
Громада Показати IP 2 Березня 2014 11:33
Росіяни надивились по ТБ, що тут в камуфляжах, в масках з автоматами придурки ходять та кричать антиросійські гасла (на зразок Сашка Білого) ось і принялись рішення, що це загроза...бандерівці...фашисти і т.д.!!!! Тобто своїми діями Правий сектор та самооборона (шукали собі ворогів...люстрація...кастрація) зпровокували звіра "ПУТІНА" !!! "Дякуємо" вам за це.... Дауни!!!!
Олексій Показати IP 3 Березня 2014 20:06
Дуже радий прочитати тут ряд тверезих думок. Все правда: екстремісти спровокували звіра Путіна. Їхні ватажки ховаються за спинами народу. Україна -- розмінна монета в грі між світовим капіталом та Кремлем. Юля втекла в безпечне місце, хоча місце їй зараз -- у Криму. Зміна окупанта -- не перемога. Були під Путіним, стали самі знаєте під ким. А скоро їсти не буде чого. Грабіжники з"являться. Я проклинаю людей, котрі це замутили. Нехай тепер вирішують проблему, і не зброєю, а торгом з Кремлем. Коли вороги росіян та українців -- путіни/тимошенки та компанія разом з світовими олігархами -- тільки нерозумні можуть виступати за війну між українцями та росіянами. Ех. Все сказав. Дякую за увагу. Давайте, об"єднаємося на якомусь ресурсі. В контакті, наприклад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus