USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині «саморозпустилися» регіонали

20 Лютого 2014 08:25
Про саморозпуск оголосила організація Партії регіонів у Нововолинську.

Інцидент трапився 19 лютого під нічного молебня, - інформує Нововолинськ діловий.

Андрій Чабан, екс-депутат міської ради від Партії регіонів, зачитав заяву про саморозпуск нововолинського осередку ПР.

"Ми, депутати міської організації Партії регіонів у Нововолинську, неодноразово на сесіях міської ради публічно засуджували те кровопролиття, котре відбувається сьогодні у столиці. Цієї ж позиції дотримуємося і нині. Оскільки на вирішення конфлікту локальний осередок вплинути не може, а наші виборці цього вимагають, тому ми вважаємо подальше існування організації Партії регіонів у Нововолинську недоцільним. Згідно рішення ради нововолинської міської організації Партії регіонів заявляємо про саморозпуск нашого локального осередку.

Депутати Нововолинської міської ради: Андрій Самков, Андрій Нагорний, Едуард Суднік, Василь Бутинець, Ігор Трофимович, Андрій Чабан"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
vv Показати IP 20 Лютого 2014 08:42
А це називається підбір кадрів коли в партію беруть за ємкістю гаманця та можливості пристосуватись... думаю ще не один шапкокрут побіжить....
Андрій Показати IP 20 Лютого 2014 09:05
Ви не зовсім праві.Все тече,все міняється.Люди зрозуміли єство своїх лідерів і побачили наслідки їх діянь.Я вітаю їх рішення!
Українець Показати IP 20 Лютого 2014 09:19
Зате Луцькі члени ПР строять бліндажі в Маневицькому лісі. В усіх волинських члені ПР потрібно конфіскувати майно гроші на відбудову України.
михайло Показати IP 20 Лютого 2014 09:30
а чому тільки в ПР ? як в усіх так в усіх. Цікаво а де ж тоді інші і за чкі гроші мають сепермаркети будинки машини і не по одній? їх теж треба позабирати на користь держави а в тому числі на лікування онкохворих діток віддати -так буде спокутування гріхів
666 Показати IP 20 Лютого 2014 11:27
А во Львове друзья Портнова и Лукаш и Царева..не успели убежать в Польшу и их ищут.Говорят имею много денег при себе.Могу помочь.....У башкаленка есть телефон апарата Преза ..по нему Портнов постоянно звонит и говорт..что всю свору скоро придавят и все устаканитця,не сцы держись.еще чуть чуть и ты опять получишь миллион в месяц.А как человек с одной извилиной он верит что так будет.НО увы....так уже не будет...Прощай.БИШКА..ты нам не друг..жалко твою новую любовницу в апеляционном суде..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus