USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині скасували усі Народні ради

10 Лютого 2014 15:12
У зв’язку із появою в засобах масової інформації повідомлень про рішення так званої Народної ради Волинської області про, начебто, заборону на території Волині діяльності та символіки Партії регіонів та Комуністичної партії України, прокуратура області ще раз наголошує, що такі псевдооргани, як Народні ради, є незаконними, повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Відтак і усі рішення, які ухвалюють Народні ради, є нелегітимними, йдеться у повідомленні.

Прийняття органами місцевого самоврядування та окремими групами осіб рішень про утворення Народних рад як органів з владними та управлінськими повноваженнями, суперечить вимогам Конституції та Законів України.

Задля недопущення формування нелегітимних органів влади прокурорами було подано позови про визнання протиправними та скасування усіх рішень органів місцевого самоврядування Волині про їх створення.

Суд уже визнав протиправними та скасував 15 рішень місцевих рад області щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.

У тому числі визнано судом протиправними дії Ковельської та Іваничівської районних рад щодо створення Народної ради.

Ще 1 позов прокуратури перебуває на розгляді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
громадянин Показати IP 10 Лютого 2014 15:28
І що ж ми тепер будемо робити без такого високого органу? Хоч віча не відмінили? Ато взагалі не будемо знати як далі жити.
Юля до громадянин Показати IP 11 Лютого 2014 09:39
Бідолашки)
лучанин Показати IP 10 Лютого 2014 15:31
Що будемо робити? Скоро весна тож замість віче будемо їздити на шашлик.
Любитель шашликів до лучанин Показати IP 10 Лютого 2014 15:41
А замість дров будемо возити обломки барикад))
НЕЛУЧАНИН до Любитель шашликів Показати IP 10 Лютого 2014 16:22
дивись, щоб з тебе шашлик не зробили
10 Показати IP 10 Лютого 2014 15:47
НУ ЗА МАЙДАН ПЛАТИЛИ А ПО ЧОМУ БУДЕ ШАШЛИЧОК
Юля до 10 Показати IP 11 Лютого 2014 09:41
Шашлик має бути безкоштовний, за моральну шкоду.
Лучанка Показати IP 10 Лютого 2014 15:50
Можливо і народ пора відмінити, залишити на Україні жити тільки прокуратуру, суддів, міліцію Беркут і ДАЇ - але вони ж на зарплату не виживуть, покусають один одного!!!
Лучанин до Лучанка Показати IP 10 Лютого 2014 16:37
А тобі на майдані скільки платять?
володимир Показати IP 10 Лютого 2014 15:53
коли у ВР регіонали разом з комуняками проголосували руками ми всі кричали що це не законно що ніхто ці руки не рахував. а коли на площах та вулицях міст криком та тими же руками вибиралми Народні Ради- то це як?
Анонім до володимир Показати IP 11 Лютого 2014 00:58
Свободы сеятель пустынный, Я вышел рано, до звезды; Рукою чистой и безвинной В порабощенные бразды Бросал живительное семя - Но потерял я только время, Благие мысли и труды... Паситесь, мирные народы! Вас не разбудит чести клич. К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь. Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич. Александр Пушкин
НЕЛУЧАНИН Показати IP 10 Лютого 2014 16:23
не треба ніяких прохурорів і судів. є смотрящій на волині башкалєнко. він все по-понятіям порішає.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 10 Лютого 2014 16:27
НЕшановні прохурори і судді ! єдиним джерелом влади в Україні є народ і обмеження його прав тягне за собою кримінальну відповідальність
Лучанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 10 Лютого 2014 17:14
Таке бидло, як ти народом бути не може. Про права ти знаєш, а про обов'зки забув?
Соціолог до Лучанин Показати IP 11 Лютого 2014 00:23
Народ токі ми, пракурори, мєнти, судії ,несико чиновников , малороси ж*полізи и я какол лучанин. Ми голохвастови обов.язки знаємо, кому доляху заслать, кому лизнуть вовре,мя, хде диплом детишкам прикупить. А они бидло разі ж понимають нас , коренних лучан в мінус пєрвом поколеніі. Права оні відіш лі імєют на достойную жизнь, соцобеспечение, пенсии і т.д. "обов'зки забув"- сначала обеспечь вишестоящіх!!
Ще один лучанин до Лучанин Показати IP 11 Лютого 2014 09:01
Почитав ото коменти і думаю що Поліщук звучить гордо порявняно з лучанами
Ірина Показати IP 10 Лютого 2014 16:41
На сайті "працює" один "НЕЛУЧАНИН", так що не ведіться на провокативні коменти і уникайте з ним спілкування, буде меньше "мотлоху" різного у коментах!
хех Показати IP 10 Лютого 2014 17:22
черговий обкакос гузя і пащенка балоді
Любі свині Показати IP 10 Лютого 2014 17:53
Да плювати шо кажуть ці гниди в мантіях.Вони в тємє. При новій владі обов"язково - перегляд пожиттєвих прав суддів, перегляд пенсій ( по 12-15 тис. грн. ) . Зі слів бувшої судді - 1. " Я б перевішала всіх хто на Майдані". 2. "Жду коли бидло голодатиме - за 10 грн. будуть проситись в мене вдома сніг розгрібати а то зараз по 30 грн. хочуть ". Прізвище - Каліновська.
Волинянин Показати IP 10 Лютого 2014 19:28
Я так розумію,що прокурори мають не юридичну,а якусь пацанську освіту та поведінку наклавших в штани по команді таких же своїх пацанів-зверхників.Бо народні ради -це схвалені людьми міжфракційні об"єднання депутатів,що є їхнім правом.А т.зв. виконкоми-це на випадок,коли нинішню владу зметуть,аби не було паузи в управлінні.Але у прокурорів та суддів не вистачає розуму,аби такі елементарні речі зрозуміти.Співчуваю болящим на відсутність розуму.
Волинянин Показати IP 10 Лютого 2014 19:58
Шкода що усіх не посадили. Там половина перевертнів від яких вже бридко.
волинянину Показати IP 10 Лютого 2014 20:00
Які люди схвалювали ці "народні" ради?
Григорій до волинянину Показати IP 11 Лютого 2014 00:45
Народні ради утворюють депутати рад різних рівнів. А схвалювати чи не схвалювати, це справа кожного з нас, все залежить від того українець, росіянин, єврей є громадянином цієї держави чи какол, какцап чи жид.
НОНА Показати IP 10 Лютого 2014 21:01
Треба врахувати фантазію опозиції. Заради влади вони створюють любі зачепки - тільки до влади. І всі прикриваються народом. Шановні, ми всі хочемо в Європу, а по європейськи, треба провести вибори і по результатам виборів, хто переміг той і при владі. Відносно майданів, віче і мітингів, то там не народ, а тільки не велика частина народу. І те що кажуть на мітингах не факт, що це воля всього народу. То давайте бути обєктивними, не гнути один одного через коліно, не піддаватися на провокативні гасла крикунів, а методично в законом передбачений шлях, без судів і партократів, без "зрадників" і "партіотів" готуватися до виборів. Вибори розсудять наше суспільство. Тільки після виборів всім крикунам засунути язик в одне місце і жити по результатам виборів. Подобається це чи ні. А то як подивишся телевізор то в Україні повинна "панувати Львівська еліта" тому, що вона сама українська, сама патріотична і сама розумна, а решта України ніби і не існує. Слава Україні!
Григорій до НОНА Показати IP 11 Лютого 2014 01:07
"Тільки після виборів всім крикунам засунути язик в одне місце і жити по результатам виборів." Не впізнаю вас НОНА під псевдонімом...Конотопська відьма? Богатирьова? ....не а..Богохульська..теж вроде ні, персонаж дрібніший і душонка гаденька. Рахує всіх дурнішими за себе. Ми накрали, нам добре, бидло повинно працювати на нас .. А ми їм час від часу хліба і видовищ , тобто шоу під назвою вибори і трохи гречки до них. Хоча гречку необовязково, і так підрахуємо правильно.
Colonel до НОНА Показати IP 11 Лютого 2014 10:37
мда.... по честному с ворами-наперсточниками? Много вы у них выиграли, был ли хоть один случай?
Соціолог Показати IP 11 Лютого 2014 00:37
Вам, кухаркам звичайно видніше, як керувати державою. Тільки блондинко пора вже перестати вдавати з себе д*репу, яка не розуміє. які у нас вибори. Хоча "кухарко", це так образно, я розумію прес службі 30 срібняків потрібно відпрацювати. І до дупи, що країна на краю могили якраз не із за протестувальників, а корупціонерів і малоросів ж*полизів.
Іра Показати IP 11 Лютого 2014 10:06
Как страшно жить! Ці ради складались з неосвічених людей, які не знали, що вони не легітимні. Не було чого там відміняти, бо вони були нічим, а ніщо відмінити не можливо.
Соціолог до Іра Показати IP 11 Лютого 2014 10:43
Пгавильно Ігочка! Там одні невігласи. А от при владі одна проффесура - кухарка Лукаш, шибздик Кернес...з ними не страшно. У нас і так все зашибісь, а тут якісь неосвідчені щось міняти хочуть. Для чого стаду зміни?!
Соціолог до Іра Показати IP 11 Лютого 2014 10:48
Так у народних радах всі депутати, на відміні від тебе храмотної, освідченої ...
Іра до Соціолог Показати IP 11 Лютого 2014 11:12
Вам би самому повчитись грамоті писати! Повчіться культурі спілкування. Я знайома з дупетутами Народної ради, але вони самі сміюються з того утворення, просто партійні ватажки заставили, то й підписали фількіну грамоту.
Соціолог до Іра Показати IP 11 Лютого 2014 19:58
Іруня, було б набагато краще, коли б ти познайомилась з власною головою
БОГДАН Показати IP 12 Лютого 2014 07:14
Давайте ліквідуємо митницю,податкову,армію,прокуратуру,ОДА та суди і введемо =справжню = владу народу ,тобиш анархію .Вибори,як рекомендує НОНА ,нам теж не підходять при цій =злочинній= владі,яка їх однозначно фальсифікує. .Краще обирати =народну =владу на майданах міст і сіл,а щоб правильно проголусували =несвідомі= українці ,треба нагнати туди =справніх=, =свідомих= українців з бітами ,,палицями та арматурою. Що нам та Європа чи Росія ,ми мудріші за них, бо ми укранці,нащадки трипільців, скіфів,аріїв,гунів та запоріжських козаків,Найчесніший та наймудріший народ у світі! Джерело влади-народ ,кричить і несамовито репетує опозиція та інтелектуал цього сайту=нелучанин =.При цьому саме представники опозиції проходять навчання на всіляких курсах,семінарах.,тренінгах.,де за американські бакси навчаються ,як завалити президента,обдурити =любий=народ і самим прийти до влади,як маніпулювати =несвідомими =українцями.За =народною=опозицією стирчать вуха транснаціональних корпорацій,якІ хочуть знищити та послабити будь- яку владу в Україні та розпочати нарешті зкупівлю за безцінь української землі і стратегічних підприємств,.що ще залишились у власності держави. А взагалі, найкраще на цю тему написав О.С.Пушкін,якого досить доречно процитував =Анонім=. Чекаю ,що у дискусію свої п*ять копійок вставить пристрасний =боєць= із замаскованими комуняками та москалями =корінний лучанин,=щось він давно не вилазив із свого схрону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus