USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

На Волині усе ж не заборонили Партію регіонів та КПУ

20 Лютого 2014 21:11
З тексту звернення депутатів Волиньради щодо суспільно-політичної ситуації в Україні та у Волинській області виключили речення про заборону діяльності Партії регіонів та Комуністичної партії України.

Дискусію під час 23-ї позачергової сесії облради 20 лютого викликав текст звернення, у якому, окрім вимоги відставки Януковича та проведення дострокових парламентських та президентських виборів, йшлося про заборону діяльності Партії регіонів та КПУ на території області.

Читаючи звернення, депутат Валентина Блінова не могла стримати сліз, коли йшлося про те, що Волинь у глибокій жалобі, адже загинули справжні герої України. У документі йшлося про заборону ПР та КПУ, як структур, що розпалюють ворожнечу в суспільстві, дестабілізують ситуацію в державі, розколюють суспільство та призводять до протистояння громадян.

Цей пункт викликав неоднозначну реакцію серед депутатів. Так, Михайло Бегаль зазначив, що заборона породжуватиме зворотну реакцію та призведе до заборони інших партій на Сході та на Півдні України. Він запропонував закликати волинян виходити з лав провладної партії.

«На мою думку, нормальний чоловік в Партії регіонів бути не може»,- вважає депутат. Його підтримали чимало інших обранцыв громади.

Святослав Кравчук повідомив, що заборона породжує заборону і ні до чого доброго не призводить, в такому разі не можна говорити про якусь демократію.

З іншого боку, Роман Карпюк наголосив, що сьогодні Україна перебуває в стані війни, гинуть наші співвітчизники. Отже, він чітко виступає за те, щоб заборонити Партію регіонів на території області.

Борис Загрева нагадав, що комуністи нищили український народ впродовж 70 років, а нині вони, разом із регіоналами, довели Україну до жертв.

«Є речі, які треба називати своїми іменами. Якщо людей вбивають – це бандити», - повідомив депутат. Він назвав посібниками тих, хто чинить злочини, тих регіоналів,які не прийшли, щоб взяти участь у сесії облради. В майбутньому він закликав колег бути нетерпимими до тих, хто чинить зло.

Валентина Блінова після дискусії погодилася внести поправку у текст звернення. Тепер у ньому закликатимуть краян виходити з лав партії регіонів та КПУ.

Врешті-решт, текст звернення з поправкою Валентини Блінової обранці волинської громади підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
опачки Показати IP 20 Лютого 2014 21:37
Під шумок , в облраді дерибанять Журавицьку землю , яка належить державі.Вже отримано 72 свідоцтва з 95.Люди , рятуйте Волинь.
по темі Показати IP 20 Лютого 2014 22:50
І все ж, не хочуть вже волинські регіонали розділяти відповідальність за те, що творить в державі влада! От тільки вважайте, щ нашого головного регіонала стримувало лише колишнє авторитетне оточення в керівництві обласної влади!
до "по темі" Показати IP 20 Лютого 2014 22:52
правильно! потрібно ставити питання про розпуск обласних регіоналів!
Українець Показати IP 20 Лютого 2014 23:19
Кругом тітушки а в облраді злодюжки
володимир Показати IP 21 Лютого 2014 00:15
Депутат від Володимира регіонал Борбелюк Олег весь день роз їжджав по місту і не був на сесії. Саганюк , твій ставленик в облраді ганьбить виборців.Іди разом з ним геть!
правда Показати IP 21 Лютого 2014 00:20
Саганюк вже давно сам не керує містом.Йому допомагають бандюки і відМОРОЗКИ
Гость Показати IP 21 Лютого 2014 09:06
Ну от цей бандит Загрева приписався до демократів - це позор. Ця ворюга не гідна називатися патріотом України, він ненавидить людей, він багач,що накрав прпи партії його любимій.Приписався до правдоборців- це просто жах.Зумів вчасно поміняти шапочку.Якщо такі остаються при владі, даром загинули стільки людей і наших діток не за таких падлюк, як він.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus