USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На захисті селян - політична партія «ЗАСТУП»

17 Вересня 2014 10:00
У передвиборчі перегони вступила нова аграрна партія «ЗАСТУП». Про це під час III з’їзду політсили офіційно заявила лідер політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП» Віра Ульянченко.

Так, сьогодні в селах проживає понад третина українців, але всі без винятку люди споживають продукти, вироблені на селі. Проблема в тому, що інтереси селян не представляє жодна з політичних сил. Про свої наміри захищати українських аграріїв і розбудовувати сільські території заявила нова партія «ЗАСТУП».

«Ми хочемо, щоб нарешті у Верховній Раді з’явилося представництво аграріїв. Більшість членів політсили є новими обличчями в українському політикумі. Хочу наголосити, що у складі партії немає олігархів», — зазначила заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська.

Під час з’їзду «ЗАСТУП» представив комплексну програму з розвитку сільських територій та відродження агросектору «За рідну землю!». Згідно з програмою політсила буде відстоювати інтереси національних виробників при вступі до ЄС, децентралізацію влади, проведення земельної реформи, допомогу малому та середньому агробізнесу, розвиток сільської кооперації та підтримку традицій села.

«Деякі законопроекти для захисту інтересів аграріїв та розбудови сільських територій ми розробили у співпраці з європейськими партнерами, які багато років ефективно займаються розвитком фермерства», — зазначила Віра Ульянченко.

Своєю діяльністю «ЗАСТУП» планує рівнятися на Польську селянську партію, яка під час підписання угоди із ЄС виборола вигідні умови для місцевих агровиробників. Результати її діяльності ми бачимо зараз: польські яблука, сири можна зустріти на більшості прилавків Європи. Віра Ульянченко заявила, що «ЗАСТУП» планує стати для України такою ж дієвою політсилою у Парламенті і боротися за вітчизняних аграріїв та селян.

«Треба будувати більше сільськогосподарських ринків, щоб прості фермери могли продавати свої продукцію. І найголовніше - розвивати кооперацію селянських господарств. Адже великі агрохолдинги не дають розвиватися малим фермерським підприємствам», - заявив заступник лідера партії «ЗАСТУП» Генадій Новіков.

У списках аграрної політсили тисячі фермерів, сільгоспвиробників, сільські, селищні голови, мери райцентрів, науковці та сільська інтелігенція.

«У першу п’ятірку виборчого списку входить діючий голова сільської ради. А ще більшу частину партії становлять жінки. Такого складу немає у жодної політичної партії!», - наголосила лідер «ЗАСТУПу» Віра Ульянченко.

Якщо 30% населення, зайнятого у аграрному секторі, об’єднається в одну політичну силу – вона здатна буде впливати на розвиток сільськогосподарської галузі, зауважує аналітик Кирило Клименко.

«Партія «ЗАСТУП» буде боротися за голоси мільйонів сільських виборців. Судячи з програми партії, добитися високого рівня підтримки у селах «ЗАСТУПу» вдасться», - відзначив експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
віктор Показати IP 17 Вересня 2014 10:05
заступ - це невдала спроба...так що хай вибачають....допобачення
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2014 11:02
"Заступ" - це проект Бахматюка і Ко. Олег Бахматюк це людина Фірташа, близькі друзі і колеги. Що антимонопольний комітет не дозволяв купляти Фірташу, то це купляв Бахматюк і потім перепродавав Фірташу. Дуже багато цікавих схем в них було і є. Тому я не радив би голосувати за цю "здається прозору" партію
) Показати IP 17 Вересня 2014 11:20
Улянченко це та що продала наші коряблі на метал. Супер проект ЗАСУВ
Дьодік Показати IP 17 Вересня 2014 11:32
ацтой аднозначно
Вже Показати IP 17 Вересня 2014 11:34
Аграрна партія на чолі з Катериною Першою з Волині так "підняла" село,що аж завидки беруть.
Анонім Показати IP 17 Вересня 2014 11:39
Яка гидота ця партія! Чого варта одна Улянченко - де тільки вона не була? А тепер вирішила ближче до землі - правильно, в її роках пора до землиці звикати!
Українка Показати IP 17 Вересня 2014 11:44
У 1980 році закінчила Київський державний університет імені Шевченка. Трудову діяльність розпочала викладачем української мови та літератури профтехучилища № 4 м. Києва. З 1981 перебувала на виборній комсомольській роботі. З 1987 р. — депутат районної ради Радянського району м. Києва і заступник голови Радянського райвиконкому м. Києва. У травні 1990 р. перейшла на роботу в Радянський райком Компартії України. З 1991 по 1993 роки — працювала в апараті Верховної Ради України, Кабінеті Міністрів України та Адміністрації Президента України. З 1993 по 1994 рік — робота в Генеральному представництві Акціонерної судноплавної компанії «Бласко» у Києві. З 1999 року — начальник відділу організаційного та інформаційного забезпечення зв'язків з державними органами та підприємствами Укрсоюзсервісу. З березня 2000 року працювала в Кабінеті Міністрів України в Службі Прем'єр-міністра В. Ющенка. У 2002 році — завідувач секретаріату фракції «Наша Україна» у Верховній Раді України. Березень 2005 — травень 2006 — народний депутат України. Член партії «Народний Союз «Наша Україна»». З липня 2006 року — голова Київської обласної державної адміністрації. З 16 травня 2009 р. — голова Політичної ради Політичної партії «Наша Україна» 19 травня 2009 — 24 лютого 2010 — глава Секретаріату Президента України. Орден княгині Ольги III ст. (1 лютого 2008) — за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Київської області, багаторічну сумлінну працю та активну громадську діяльність[1]. Що вона за всі роки трудової діяльності має до сільського господарства, і що вона хоче зробити для нього?
Син Показати IP 17 Вересня 2014 11:44
"Я згодна, що мене називають мамою олігархів", - Віра Ульянченко.
Українка Показати IP 17 Вересня 2014 11:51
Ця вищевказана інформація про Віру Іванівну Улянченко - читайте в Вікіпедії . Трандить, як любить землю на асфальті з налакованими нігтями !!! Хватить нам БРЕХНІ, КРАДІЖОК !!!! Нехай покажуть , як на землі працювати з початку!!!
Надія Показати IP 17 Вересня 2014 11:51
Генеральний представник акціонерної судноплавної компанії "Бласко" Павло Кудюкін відсидів десятирічку за розкрадання грошей в особливо великих розмірах. Який по списку він у партії "Заступ"?
Віра Ульянченко Показати IP 17 Вересня 2014 12:00
В нашій партії тільки олігархи. бо як інакше ми прорвемося до Верховної Ради? А на селюків, себто аграріїв, нам насрати. Слава заступу!
а як наш мер гнати в Показати IP 17 Вересня 2014 12:19
З 1983 до 1993 рр. — на комсомольській та партійній роботі. Цей період включає роботу на посадах інструктора, заввідділом комсомольських організацій Луцького міськкому комсомолу, першого секретаря Луцького міськкому комсомолу (1984–1988 рр.), першого секретаря Волинського обкому ЛКСМ України (1988–1991 рр.), голови комітету у справах молоді і спорту Волинського облвиконкому, заступника начальника управління у справах молоді і спорту Волинської облдержадміністрації. Стаж державної служби — понад 9 років. З лютого 1993 до листопада 2007 року очолював Волинське головне регіональне управління ЗАТ КБ «Приватбанк».
от як до а як наш мер гнати в Показати IP 17 Вересня 2014 12:21
от як так зразу з партійної роботи на голову банку в області ОБЯСНІТЬ!!!!
віктор до от як Показати IP 17 Вересня 2014 13:07
тигибко перший секретар дніпропетровського обкому комсомол а коломойський - зав.орг відділом. а турчинов -зав.відділом агітації та пропоганди....
Дід Показати IP 17 Вересня 2014 13:31
коментар було видалено
Українка Показати IP 17 Вересня 2014 15:45
КОЛИ ЧЕСНІ УКРАЇНЦІ І ТІ КОМУ УКРАЇНА ДОРОГА БУДУТЬ КЕРУВАТИ УКРАЇНОЮ ? ЧИ НАСТАНЕ ТАКИЙ ЧАС ?
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2014 16:41
Віра Ульянченко в першу чергу підлягає люстрації, а не нове обрання у нардепи
Олег Показати IP 17 Вересня 2014 18:32
коментар було видалено
надзвичайний такотож Показати IP 17 Вересня 2014 18:35
Придивіться, шановні... на головній сторінці сайту зявилися дві новини з фотками двох жінок, і нікого з лучан перша (та що Ірина) навіть не зацікавила, а іншу (ту що Віра) "полюбило" відразу купа коментаторів... Думаю, що серед коментуючих навряд чи знайдеться людина, яка знає що робити з лопатою, вилами чи серпом... Просто електорат цієї партії однозначно не сидить в неті чи в соцмережах... А жаль... просто уявляю бабуню з покрученими поліоміелетом пальцями, яка намагається написати щось у захист партії, яка вирішила поцікавитися її життям... А зрештою, якби якісь-то шахтарі зробили б партію "Кайло"... що б ми читали у коментарях сучасної молоді? типу "як задрали єті зємлєкопи!"... капець яка у нас продвинута соціокультура....
Льоня Показати IP 17 Вересня 2014 21:58
Як гостро запахло( чи засмерділо) нафталіном, ідіть бабцю внуків няньчити, це буде реальна користь. Або ж візьміть лопату( пробачте- заступ, чи " городник") та ідіть копати земельку на дачі
Волинянин Показати IP 17 Вересня 2014 21:59
Скажіть, коли вже всіх комуняк, комсомольців, їхніх родичів, від корит по відганяють?
філолог Показати IP 18 Вересня 2014 10:41
Заступ - це різновид лопати, що використовується переважно для копання, має пряме лезо, часто загострене. Характерною ознакою заступа є загнута під майже прямим кутом верхня частина металевого леза, на яку при копанні наступають ногою ("заступають") для створення тиску на лезо. http://uk.wikipedia.org/wiki/Заступ Як ти яхту назвеш так вона й попливе. Маразм навіть у назві, а що вже в головах цих пристаркуватих політиканів. ну не вміють вони більше нічого робити окрім як на кнопки чавити. Якби знали як із заступом-лопатою вправлятись можливо й більше толку було з них колись. А сьогодні нехай беруть заступ та йдуть картоплю саджати, тобто займатися прямим пенсіонерським завданням
Українка Показати IP 18 Вересня 2014 16:13
Народні депутати крадуть, брешуть в Україні, а віддихають, лікуються, вчать дітей, вілли купляють в Європі. Що за фігня така!!!
Петро до 123 Показати IP 18 Вересня 2014 16:56
Дорогі Волиняни!!!!!!!!!!!!!! Я Вас прошу не піддавайтеся на провокації щодо цього ганебного проекту "Заступ" - проект цей, це є ганьба і здирництво в усіх проявах сьогодення. Навчітся розєднувати добро і зло, а на останок Вам є остання можливість зайняти чітко ГРОМАДЯНСЬКУ ПОЗИЦІЮ, вибір за Вами, хай щастить.і ндіємось на ПЕРЕМОГУ
волинянка Показати IP 18 Вересня 2014 21:12
ця баба чимось смахує на януковича,придивіться
ато Показати IP 18 Вересня 2014 21:14
заступ ,це заступатись за олігархів
українка Показати IP 20 Вересня 2014 10:10
Мій народе, що я тобі скажу, я не політик. Ми прості українці на 1300 чи 1500 грн так і будемо горбатися, бо не скоро відбудуться зміни на користь нас простих громадян. І зараз, коли оголошено передвиборчу кампанію, дорогенькі людоньки, добре думайте за кого будете голосувати перед тим , як вони вас за 200 чи 300 грн купуватимуть ваш голос. Зрозумійте, продамо наш голос за 200 грн, а мучитимося з владою пять років, так що, людоньки , думайте і знову не продавайтеся, а потім не кричіть, що погана влада. Влада така, яку ви вибрали , спокушаючиь на пару сотень гривень.нажаль - це наші реалії, і будемо ще далі продаватися. Сумно. Гроші берітьза вибори- боце наші гроші, але в кабінці голосуйте за тих, кого серце і розум підказує. Вивчайте і інтернеті про кандидатів в народні депутати чи гідні ці люди керувати нами! Матеріалів зараз багато.
народ до українка Показати IP 27 Вересня 2014 22:54
очень правельные слова...но выбирать то-----несчего!!!!!!!!
анатолій Показати IP 27 Вересня 2014 22:58
Біда села в тому, що ним хочуть керувати ті хто в цьому нехрена не тямить.
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2014 17:29
У нас в Чечельницькому районі Вінницької обл.виборчу кампанію партії "Заступ" очолюють регіонали,антимайданівці,які возили людей на антимайдан в Киеві-Крохмаль,Чумак,Смішко,колишні міліціонери,до села жодного відношення не мають і не мали і не будуть мати.Партія чиста дурня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus