USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На кожній луцькій дільниці зафіксовані порушення від Партії регіонів

18 Серпня 2013 20:01
«На кожній дільниці зафіксовані порушення від Партії регіонів», - заявив депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко.

Він наголосив, що найбільшим системним порушником виборчого законодавства у день виборів до Луцької міськради по 10 округу є штаб кандидата від Партії регіонів Аркадія Яворського.

«На дільниці № 24 нами був складений акт про порушення виборчого законодавства. Голова комісії, який є представником Партії регіонів, дав завдання іншим членам комісії здати списки виборців, які вже проголосували. Це є порушенням. Ми вважаємо, що така інформація давала можливість ймовірним порушникам дізнатися про виборців, які ще не проголосували, і вчиняти якісь незаконні дії. Збір таких списків не передбачений законом», - заявив для ВолиньПосту Сергій Григоренко (на фото).

Окрім того, зі слів Григоренка, «на дільницю № 25 прийшла виборець і заявила, що їй дзвонили у день виборів і просили проголосувати за Аркадія Яворського». «Ми склали відповідний акт про порушення», - повідомив політик.

«Третій факт – на дільниці № 26. Там член комісії від Партії регіонів мала, окрім основних списків виборців, інші, альтернативні. У них вона робила якісь помітки – хто проголосував, хто ні. Це могло робитися для того, аби мати інформацію про тих, хто ще не проголосував – аналогічно з ситуацією на дільниці № 24», - припустив Григоренко. Він додав, що ці списки у жінки вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як тривають вибори у Луцьку. ФОТО

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «блукають» бюлетні для голосування в виборах до міськради

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці ловили у Луцьку порушників виборчого процесу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Oktyabrskiy Показати IP 18 Серпня 2013 20:38
Слова юлебота не стоят и гроша.
Знаючий Показати IP 18 Серпня 2013 20:54
ПРдуни тілом ляжуть, але цей округ не здадуть...
Знаючий Показати IP 18 Серпня 2013 20:56
Вибачте, бюлетні друкануть, грошики кинуть, членів ДВК своїх поставлять, але власне "тіло" збережуть...
Онотоле Показати IP 18 Серпня 2013 21:07
Бютерасты - лидеры по информационной вони в своих продажных СМИ. Это у них, в купе с пропагандой, получается лучше всего.
CC Показати IP 18 Серпня 2013 21:26
Ну а вы для чего?????Это вам не улицы перейменовывать.................
луцьк Показати IP 18 Серпня 2013 21:47
мля... нафіга ті закони якшо всім наплювати. от хто дзвонитьдо людей?? звідки телефони взнають?? звідки взнають що ще не проголосували??? прокуратурі непочатий край роботи. тільки страшно напевно...
Юля Показати IP 19 Серпня 2013 08:02
Григоренко йух, який просрав вибори. Ну і рожа
Вася Показати IP 19 Серпня 2013 13:15
Поки чупакабра (Гр) кидаться соплями на крокодила ( Яв), впевнено лідирує третій і далеко не фаворний кандидат. Ганьба опозиції, вміє тільки тявкати, і нуль політичного бачення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus