USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

Чесних волинських регіоналів закликали вийти з партії

29 Січня 2014 10:03
Народна рада на Волині написала звернення до волинян-«регіоналів». Волинян, які «з різних причин стали членами Партії регіонів і в яких іще залишилися честь та совість», закликали вийти з лав партії.
У президії Волинської Народної ради вважають, що Партія регіонів взагалі має бути заборонена «як така, що несе пряму загрозу існуванню української нації та держави».
Подаємо повний текс звернення.

ЗВЕРНЕННЯ
Волинської обласної Народної Ради до волинян – членів Партії регіонів
Чітко усвідомлюючи, що вся відповідальність за терор, розв’язаний сьогодні проти українського народу лежить на правлячій Партії регіонів, закликаємо усіх її членів на Волині негайно написати заяви на вихід з її лав. Подальше перебування у цій політичній силі, яка причетна до встановлення режиму бандитської диктатури, означає бути співучасником злочинних діянь проти власних громадян.

Узурпувавши владу в Україні, режим Януковича та Партії регіонів сьогодні розпочав неоголошену війну проти власного народу. Підло зрадивши національні інтереси, зірвавши підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, правляча кримінально-олігархічна хунта взяла курс на побудову в державі диктатури під крилом у Путіна.

Правлячий режим не чує власного народу і не рахується з його інтересами. Янукович і Партія регіонів чітко демонструють, що заради збереження влади вони здатні перейти будь-які межі, не зупиняючись навіть перед убивствами мирних жителів.

Кривавий розгін Євромайдану, застосування грубої сили до мирних протестувальників, убивства, катування та знущання над людьми, полювання і викрадення українців зграями «тітушок» під прикриттям «правоохоронців» дає підстави говорити про те, що фактично при владі в Україні – бандити і кримінал. Янукович та його оточення встановили такий лад, де зникли межі між неформальним злочинним угрупованням та державою разом із силовими структурами.

Такі дії влади поставили країну на межу прірви. І саме правлячий режим на чолі з Партією регіонів має понести всю повноту відповідальності за кривавий терор проти власного народу. Нинішні дії влади, яка позбавила український народ його конституційних прав і вбиває громадян, ставлять Партію регіонів поза законом.

Сьогодні настав момент істини. Кожен має чітко визначитися між «чорним» і «білим», добром і злом, світлом і пітьмою: чи він на стороні власного народу, чи й далі терпітиме цей злочинний режим і цим самим йому прислуговуватиме. Третього не дано.

Переконані, що за цих умов перебувати в партії, яка заплямувала себе кров’ю невинних жертв, стає злочином перед українським народом. Тому закликаємо усіх волинян, які з різних причин стали членами Партії регіонів і в яких іще залишилися честь та совість, негайно вийти з лав цієї антидержавної, антинародної, україноненависницької криміналізованої політичної структури.

Вважаємо, що Партія регіонів, яка винна у численних смертях та каліцтвах невинних людей, а також узурпації влади і скасуванню норм Конституції, не має права на існування і повинна бути заборонена як така, що несе пряму загрозу існуванню української нації та держави.

Президія Волинської обласної Народної Ради
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Андрій Показати IP 29 Січня 2014 11:08
А хто така народна рада? Купка самозванців! Вас народ не обирав на виборах! Такий бардак розвели ви а не влада!
Регіонал Показати IP 29 Січня 2014 11:12
Майдауни, а хуху не хохо?
Андрій Показати IP 29 Січня 2014 11:12
Шановні адміністратори! Чому видаляєте коментарі? Право висловити свою думку мають всі, а не тільки "наші". Чому зник коментар користувача "Регіонал"
administrator до Андрій Показати IP 29 Січня 2014 11:32
Коментарі, які містять образи в непристойній формі, видаляються
Андрій до administra Показати IP 29 Січня 2014 11:37
Якщо розібратись, то в цих "образах" є доля правди. Чи не так?
Регіоналка Показати IP 29 Січня 2014 11:46
Жодних повноважень ця рада немає, смішно чути, що вони комусь, щось диктують.
Іра Показати IP 29 Січня 2014 12:00
Народна рада -клоунада!!!
луцьк Показати IP 29 Січня 2014 12:21
а ПР це хто ??? справжні вбивці ! ось наша влада і ПР.
Андрій до луцьк Показати IP 29 Січня 2014 12:30
В ПР такіж люди як і Ви! А хто вбивці має право вирішувати тільки суд а не ВИ!
вісяк до Андрій Показати IP 29 Січня 2014 14:34
защітан
Українець Показати IP 29 Січня 2014 19:24
народна рада, це навіть не клоуни, це взагалі театр абсурду. Рожище сьогодні: Голова Рожищенського ВО Батьківщина Козакевич передає кермо революції Голові Фронту змін справжньому українцю Зінгелю , який призначає своїм заступником по партії Тараса Войтовича діючого першого заступника голови Рожищенської РДА, сина Володимира Войтовича голови ОР, Зігель і Т.Войтович куми і харчились з бюджету району.А свобода бігає і кричить Панду геть. Під ноги дивіться ідіоти.Звіринець тай годі.
Лучанка Показати IP 29 Січня 2014 22:10
Ага в луцьку така ж байда.З нафталіну вилізли шиба і бондар і друг рожища "любвиобильный и честнейший" Савчук .якщо то кумири майдану то я пишу заяву в пр
О Показати IP 3 Лютого 2014 12:27
О Савон на горизонті Не знали Видать навиробляв сперми щоб ще якусь охмурити Мило піниться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus