USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На крісло депутата Волиньради претендує 6 кандидатів

13 Квітня 2011 10:07
Обласна виборча комісія затвердила кандидатів у депутати Волинської обласної ради в одномандатному виборчому окрузі №13, що у Локачинському районі.
Про це йшлося 11 квітня під час засідання ОВК, – пишуть Відомості.UA.
Як повідомили в облвиборчкомі, на позачергові вибори, що відбудуться 1 травня, в окрузі було зареєстровано шестеро учасників: Віктор Грисюк від УРП «Собор», Михайло Карпець від ВО «Батьківщина», Василь Ковалик від УНП, Олег Савчук від «Рідної Вітчизни», Михайло Скопюк від Народної партії та Валерій Черняков від ВО «Свобода».
У бюлетені імена кандидатів будуть розміщені у такому ж порядку – за алфавітом.
В одномандатному виборчому окрузі №13 в Локачинському районі буде 23 дільниці, одна з яких – спеціалізована, на які виготовлять 8870 бюлетенів.
Нагадаємо, вибори в окрузі відбудуться через дострокове припинення депутатських повноважень у зв’язку зі смертю депутата Віктора Загорського, який представляв округ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОЛЯ Показати IP 13 Квітня 2011 14:55
АГА, Олега Савчука на Локачинщині вже знають за програму Європейське село, скільки грошей натирив і потім ще з сільських голів збивав за реалізацію пректів.БРЕХЛО!!!!!!!!!!Ніхто за нього там не голосуватиме!!!!!!
Шибанутий Показати IP 13 Квітня 2011 23:37
Дивно що друг на друга чорнуху не ллють. Бо як правило: на кого більше - той має більше шансів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus