USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«На сьогодні в мене немає бажання до когось приєднуватися», - Пиза

6 Червня 2013 06:30
Олександр Пиза не розцінює свій вихід із партії «Фронт Змін» зрадницьким вчинком щодо цієї політсили. Такої ж думки він щодо іншого свого вибору - посади помічника волинського мажоритарника, народного депутата України Сергія Мартиняка.

Нагадаємо, під час прес-конференції виконувач обов’язків голови Волинської обласної організації політичної партії «Фронт Змін» Ігор Гузь зазначив, що сприймає вихід Олександра Пизи з партії як зраду.

Утім, Пиза, в коментарі «ВН» зазначив, що не вважає свій вчинок зрадою. На його думку, він учинив сміливо, щиро, відверто і правдиво. «Людям вирішувати, хто читав, слухав спостерігав. Взагалі сам підхід і поняття давати комусь оцінку. Краще бути оціненим і перевіреним, ніж ні», - каже Пиза, - «я б радив тим людям, які спішать давати на публіку якусь оцінку, очорнюючи, щоби самим більше блищати, як зірка на небі, зробити той самий спіч без слів «якби, я зроблю, коли б він…», а конкретно: що зробив, що зробить і що робить. Тому що я не бачу жодних практичних кроків».

Депутат Луцької міськради зауважив, що ситуація з тими людьми, які брали участь у прес-конференції, на його переконання, - лицемірна. «Окрім єдиного - Олександра Плісецького» - обмовився Пиза. Водночас додав: «Не буду судити їх політичну заангажованість, амбітність і прогнози - хай вони докажуть самі - якимись це своїми конкретними справами, а я можу позмагатися з ними в кількості якості і величині тих справ людини, чию пропозицію я прийняв».

Нагадаємо, Олександр Пиза все ще перебуває у фракції «Фронту Змін» Луцької міської ради. Щодо виходу або можливого виключення з неї, прогнозувати не береться, каже, що збереже інтригу до наступної сесії міськради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ляля Показати IP 6 Червня 2013 09:03
На сьогодні в мене немає бажання до когось приєднуватися. Можна подумати його хтось кудись запрошує, ги
лучанин Показати IP 6 Червня 2013 11:08
нехай іде.вітер у спину
Рівненська Показати IP 6 Червня 2013 11:10
Політична повія, пиз.а...
Юрій Показати IP 6 Червня 2013 11:26
Став нардепом під крилом політичної сили, називаючи себе вірним патріотом... а потім, коли став нардепиком раптом вирішив що "він не тим віддався" і як чесна повія пішов з партії... Згадуються слова вождя світового пролетаріату... про політичну проституцію...
Александр Показати IP 6 Червня 2013 11:28
Над седой равниной моря ветер тучи собирает. Между тучами и морем гордо реет Буревестник, черной молнии подобный. То крылом волны касаясь, то стрелой взмывая к тучам, он кричит, и — тучи слышат радость в смелом крике птицы. В этом крике — жажда бури! Силу гнева, пламя страсти и уверенность в победе слышат тучи в этом крике. Чайки стонут перед бурей, — стонут, мечутся над морем и на дно его готовы спрятать ужас свой пред бурей. И гагары тоже стонут, — им, гагарам, недоступно наслажденье битвой жизни: гром ударов их пугает. Глупый пингвин робко прячет тело жирное в утесах... Только гордый Буревестник реет смело и свободно над седым от пены морем!
Приказка Показати IP 6 Червня 2013 11:29
Куди фіга - туди й дим... (був колись такий фільм про Ю.Гагаріна), а тут : куди дим - туди і Пиза...
Біолог Показати IP 6 Червня 2013 14:32
Пиза може тіко прилипнути, а не приєднатися...
юрій Показати IP 6 Червня 2013 20:03
Може вже й оголошення в певних колах є... Продається або здається в оренду пиза... Вазелін окремо...
читач до юрій Показати IP 6 Червня 2013 20:15
Ага, пиза, готовий лягти під любу поліимчеу силу... Чекаю пропозицій. Форма оплати по фак... Ту
Сергій Осійчук Показати IP 6 Червня 2013 23:10
от шановні виборці і думайте хто є в таких партіях. а де гарантія, що нинішні волинські "фронтівці" при сприятливій кон'юнктурі не змінять партію, як вони завжди це роблять? (не буду вживати - зрадять партію)
Юрій Показати IP 7 Червня 2013 12:04
Так у нас така система, що будь-яка партія в принципі своєму не може дати гарантій що її партійці щойно станудь нардепати не втечуть до іншої політсили... Ми голосуємо за партію, а не за рило, отже, цілком конституційно буде що якщо те рильце переметнеться в інший табір то його треба віником гнати з парламенту і ставити на його місце нового партійця. А в нас такого нема. В нас все зроблено для того щоб народне волевиявлення можна було потім просто перекупити і все... або залякати або просто прибрати непотрібного нардепика... тобто в любому випадку при таких законах ми голосуємо за кота в мішку... треба радикально міняти закон. Переметнувся в іншу партію - перестав бути нардепом. Виключили з партії - до побачення, ВР... якось так...
123 Показати IP 7 Червня 2013 13:32
для довідки: народними є депутати лише ВР України, а не місцевих рад. Не ганьбіться, люди. Хоч Вікіпедію відкрийте чи що...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus