USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – новий перший заступник голови РДА

21 Березня 2011 11:07
Першим заступником голови Ківерцівської районної державної адміністрації призначено Миколу Вашкевича.
Нового заступника призначено відповідно розпорядженні голови Ківерцівської райдержадміністрації та за погодженням з обласною державною адміністрацією 18 березня 2011 року, - повідомили у Ківерцівській райдержадміністрації.
До цього Вашкевич був начальником управління економіки райдержадміністрації.
Довідково:
Микола Вашкевич народився 10 грудня 1952 року. Закінчив Львівський ордена Леніна політехнічний інститут за спеціальністю технологія машинобудування, металорізальні верстати і інструменти.
Загальний стаж роботи – понад 40 років, з них 9 років 5 місяців стажу державної служби.
До цього працював інструктором Ківерцівського районного комітету партії, завідуючим промислово-транспортним відділом Ківерцівського районного комітету Комуністичної партії, завідуючим організаційним відділом Ківерцівського районного комітету Комуністичної партії, директором Ківерцівського міжгосподарського лісгоспу, інженером лісового господарства комунального підприємства «Волинське обласне комунальне спеціальне лісопідприємство «Волиньоблагроліс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ха-ха Показати IP 21 Березня 2011 11:26
працівників "Волиньоблагролісу" влада, як і обіцяла, забезпечує роботою?
хі-хі Показати IP 22 Березня 2011 15:30
Питання не в тому, чоловік має 59 років та 9,5 років стажу державної служби. Через півроку державна пенсія і можна жити... поживати... добро наживати..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus