USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині говоритимуть про справу Павліченків

15 Липня 2013 14:39
Під час фестивалю українського опору «Бандерштат» відбудеться зустріч з активістами громадської кампанії «Свободу чесним!», яка виступає на захист сім’ї Павліченків. Про це «Волинським новинам» повідомили організатори фестивалю.
На гутірковій сцені предстаники цієї протестної кампанії детально розкажуть про справу Павліченків, трьохрічну хвилю акцій на підтримку батька та сина, про ультрас України, як основного учасника в боротьбі за волю батька і сина Павліченків.
Довідка.
«Справа Павліченків» – справа щодо вбивства 42-річного судді Шевченківського районного суду міста Києва Сергія Зубкова, яке сталося 21 березня 2011 року. Великого резонансу набула після затримання підозрюваних Дмитра Павліченка та його старшого сина Сергія. Думка про неправомірність рішення суду широко поширена ЗМІ, у блогах та соцмережах.
Історія протестів розпочалася ще у 2011 році коли тривав судовий процес, але найбільших масштабів рух набув після оголошення обвинувального вироку 2 жовтня 2012 року. Тоді футбольні фани (молодший Павліченко вболіває за київське «Динамо») всієї України оголосили протест проти міліцейського свавілля та несправедливого суду.
Друзі Павліченків і небайдужі активісти продовжують привертати увагу громадськості до цієї справи.
Можливо завдяки активності футбольних вболівальників, широкому розголосу у ЗМІ, підтримки музикантів судовий розгляд справи Павліченків ще не закритий…


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus