USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

На Волині кандидат в нардепи не може знайти виконавця рішення суду

1 Травня 2013 19:00
Рішення суду щодо спростування неправдивої інформації про волинського кандидата в нардепи Валерія Діброву, немає кому відправити, бо «вибори закінчилися» і редакцію газети не можуть знайти.
Про це в інтерв’ю «Волинській правді» розповів кандидат у народні депутати України у одномандатному виборчому окрузі № 19, депутат Волинської облради Валерій Діброва.
Обранець громади розповів про свої враження від виборчої кампанії до ВРУ, яка відбулася восени 2012 року. До слова, переможцем у окрузі №19 із центром у Володимирі-Волинському став кандидат від Об’єднаної опозиції Євген Мельник.
«Вважаю, що такої брудної і безпардонної кампанії, як була на нашому виборчому окрузі, не було ніде», - зазначив Валерій Діброва.
«Є така волинська газета, яка виходить від виборів до виборів. Назвімо її «Божевільна думка». У першому ж номері цієї газети у період виборчої кампанії я побачив статтю, де написано про кримінальну справу проти мене і моєї дружини за порушення пенсійного законодавства. Вона розповсюджувалася по бюджетних установах та магазинах міста. Це – був початок «чесних виборів», - вів далі депутат облради.
«Інша газета з відомими засновниками «Рідне місто» пише, що кримінальні справи порушені проти моїх синів. Я ніде цього не спростовував на виборах, а от позови до судів подав. Газета «Рідне місто» змушена була спростувати інформацію за рішенням суду як недостовірну. Правда, це відбулося після виборів, коли була відхилена апеляція. Дуже довго опиралися і видавці, і журналісти цього видання», - зауважив він.
«Газета «Божевільна думка» нічого не спростувала до цих пір, хоч ми суд виграли. Відповідачі навіть не з’являлися до суду. Є адреса газети, але за нею не було кому вручити судової повістки. Рішення суду нема кому направити», - додав Валерій Діброва.
«Сьогодні мої юристи працюють з Міністерством юстиції, щоб «Божевільну думку» позбавити ліцензії за ці всі порушення. Газету зобов’язали вибачитися, а вона цього не робить, бо не виходить. А не виходить, бо вибори закінчилися», - підсумував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus