USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині працювали мобільні приймальні «Фронту Змін»

1 Червня 2011 12:37
Наприкінці травня на Волині працювали мобільні громадські приймальні депутатів місцевих рад - у такій формі започаткували свою роботу депутати від політичної партії «Фронт Змін», намагаючись покращити комунікацію з мешканцями волинських міст.

Мобільні громадські приймальні розгорнули свою роботу на центральних майданах Луцька, Ковеля, Нововолинська, Володимира-Волинського, Ратно та Горохова, - повідомили у прес-службі Волинської обласної організації «Фронту Змін».

Приймальня, що мала вигляд пересувного пункту прийому громадян, працювала для того, щоб надати можливість волинянам звернутися безпосередньо до депутата місцевої ради, який обраний громадою, поспілкуватися з ним, залишити своє звернення або на місці отримати консультацію.

До складу громадської приймальні, крім депутатів обласної, міської, районної, селищної рад, було включено кваліфіковану юридичну службу, що надавала правову допомогу у різних питаннях, а також допомагала оформляти звернення до депутатів.

Приймальні зафіксували понад 50 звернень щодо різних проблем. Одними із найпопулярніших питань були земельні.

Також люди стурбовані проблемами, що стосуються соціального захисту, малих зарплат, а разом з тим – високих цін на продукти харчування та житлово-комунальні послуги.

Також неодноразово піднімалася проблема виплат «дітям війни», які обіцяв здійснювати уряд.

Право на звернення має кожен громадянин. Тож громадські приймальні не відмовляли в допомозі нікому. Депутати «Фронту Змін» дали зобов’язання розглянути по суті кожне питання та надавати сприяння у вирішенні кожного звернення.

«Обранець місцевої ради не може ховатися від людських очей. Депутатське місце серед тих, хто йому віддав частинку своєї довіри. Тож своєю акцією «фронтзмінівці» руйнували кабінетні стереотипи депутатської діяльності та відчинили двері людям, які в них ще навіть не постукали», - йдеться у повідомленні прес-служби Волинської обласної організації «Фронту Змін».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus