USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині презентували книгу про волинсько-польський конфлікт. ФОТО

15 Липня 2013 13:17
Книгу Ярослава Федорчука “Трагедія українсько-польського протистояння на Волині 1938-1944 років” була презентована в приміщенні читального залу Камінь-Каширської районної бібліотеки. Про це повідомили «Вісті Каменя».
Автор зібрав спогади мешканців Камінь-Каширського, Любешівського, Ратнівського і Старовижівського районів Волинської області, які були свідками подій українсько-польського міжнаціонального протистояння 1938-1944 років.
Учасники презентації вшанували пам’ять жертв Волинської трагедії хвилиною мовчання. Про суперечливу історію протистояння двох народів у ті роки та побудову відносин на принципах добросусідства, миру та взаєморозуміння говорили представники РДА, районної ради, лідери окремих політичних сил та громадських організацій, активні читачі районної бібліотеки. Зокрема, своїми думками стосовно пам’ятної дати поділилися керуючий справами районної ради Сергій Дмитрук, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Олена Боднарюк , голова районного осередку партії ЄЦ Валерій Хитрик, голова районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Віталій Нестерук, голова районного осередку ВО ”Свобода“ Богдан Козік, активний читач Сергій Ус та інші.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus