USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині влада збирає інформацію про партійність чиновників

6 Листопада 2013 16:54
У Ківерцівському районі, згідно з вказівкою керівника апарату Ківерцівської райдержадміністрації Анатолія Степанова, відбувається збір інформації про партійність держслужбовців та чиновників.
Зокрема до чиновників району надійшла вказівка надати інформацію про те, до якої партії вони належать. Зараз опитують всіх працівників структурних підрозділів РДА.
«Коли ми дізналися про таку інформацію від людей, то вирішили поспілкуватися з керівником апарату Ківецівської РДА та з’ясувати мотиви таких дій. У розмові зі мною та депутатом районної ради Ігорем Косминою керівник апарату РДА Анатолій Степанов не заперечив факт збору інформації про партійність. Втім, жодним чином не пояснив мотиви таких дій. Як відомо, такі дії суперечать конституційному праву громадян мати власні політичні переконання. З приводу цих фактів ми повідомили Ківерцівську районну прокуратуру», - зазначив депутат Ківерцівської міськради Олександр Вронський.
Зі слів депутата, раніше на Волині голова Горохівської РДА Жанна Савчук давала вказівки директорам усіх шкіл вступати до лав Партії регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Я Показати IP 6 Листопада 2013 18:09
І не тільки директорам шкіл вона давала вказівки. майже всі керівні посади в районі сумістні тільки з партією Регіонів. Не дай Бог не будеш у партії, то посади не бачити. Скільки людей через роботу поміняли партійність!
Александр до Я Показати IP 6 Листопада 2013 23:02
Даже интересно, а сколько?
Антибандерлог Показати IP 6 Листопада 2013 18:37
А ви згадайте люстрацію після помаранчевої революції... За ноги з кабінетів викидали нормальних спеціалістів...
За нік зачьот до Антибандерлог Показати IP 6 Листопада 2013 20:02
Зате тепер ці АПАЗІЦИНЕРИ ходять тихенько і таблички тирять з кабінетів)))))
ми Показати IP 6 Листопада 2013 19:32
ківерцівською РД,А керуе керівник штабу ПР Ващинець скоріше всього вона і дала команду Степанову,який ще під час помаранчевоі революці продався
Ківерчанин Показати IP 7 Листопада 2013 07:43
Степанов робить це не з своєі волі.Це все робота Мата Харі-Ващинець.
1917 рік Показати IP 7 Листопада 2013 09:33
башкаленко до виборів готується. і як всі салдафони робить це тупо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus