USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Волині за виборами спостерігатиме голова ЦВК Росії

28 Жовтня 2012 10:39
Голова Центральної виборчої комісії РФ Володимир Чуров візьме участь у міжнародному спостереженні за виборами депутатів Верховної Ради України на Волині.

Про це заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час візиту для голосування на виборчу дільницю у селі Липини під Луцьком 28 жовтня.

За словами очільника Волинської ОДА, він сьогодні проголосував дуже рано, оскільки має поїздити областю і подивитися на роботу спостерігачів.

«Один із них – пан Чуров. Це голова Центральної виборчої комісії Російської Федерації. Він буде теж спостерігачем. Оскільки він людина статусна, я маю з ним зустрітися», ‒ зазначив Борис Клімчук.

Загалом же, щодо роботи спостерігачів, губернатор Волині додав: «Я думаю, спостерігачі сьогодні зрозуміють, що роль їхня стане трішки іншою, ніж була раніше. Сама функція спостерігача – спостерігати за виборами. Спостерігати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мандрівник Показати IP 28 Жовтня 2012 11:48
Чуров. 146% :))))
макар Показати IP 28 Жовтня 2012 14:50
Яка велика честь для Борі.А про функцію спостерігача,цікаво,це як дивитись футбол по телевізору,можиш скільки завгодно обурюватись купленим суддею,але всім від того ні холодно ні жарко.
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2012 16:04
Хай в Данєцк їде, що він тут забувся??? Це Волинь, а не РОСІЯ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus