USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зараз є порозуміння з головою Волинської ОДА», – Недопад про Погуляйка

5 Березня 2021 16:11
Після висловлення недовіри голові ОДА обидві гілки влади намагаються налагодити конструктивну співпрацю.

Про це йшлося під час пресконференції щодо 100 днів роботи обласної ради 5 березня.

Нагадаємо, під час однієї з попередніх сесій депутати проголосували за висловлення недовіри Юрію Погуляйку. Згідно з процедурою, це рішення надсилається в Офіс Президента. Голова облради Григорій Недопад повідомив, що відповіді обласна рада від ОПУ досі не отримала. Проте, каже, зараз з головою облдержадміністрації порозумілися.

«Це показало, що волинська громада не сприймає, коли йдуть якісь неконтрольовані процеси. Зараз є розуміння з головою ОДА. Він як спеціаліст - непоганий, і досить непогана людина. Ми маємо працювати на те, щоб всім волинянам жилося якомога краще. Те, що сталося… Обласна рада показала свою позицію, що їй не байдуже», - розповів Григорій Недопад про те, як склалися відносини з облдержадміністрацією після тих подій.

Водночас він зазначив, що всі депутати голосували добровільно. А сам проект рішення був поданий ще влітку минулого року. Та й до роботи ОДА зауваги були.

«Торік невиконання бюджету – 30,8 мільйона. За це відповідає виконавча влада. Я розумію, що це не є особистою відповідальністю голови ОДА, але відповідальні підрозділи, можливо, дали неправильну інформацію, недопрацювали», - вважає Недопад.

Голова облради оцінив і роботу депутатського корпусу. Каже, працюють всі конструктивно. Без політики не обходиться, але це – природньо.

«Робота в нас з депутатами йде чудово, всі представники різних політичних сил працюють на комісіях, працювали на координаційній раді. Спілкування в нас нормальне. У сесійній залі, звичайно, має бути видимість опозиції. Але є розуміння з усіма політичними силами. Та деякі політичні лозунги мають звучати за трибунами», - резюмує голова облради.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus