USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нардеп з Волині про своє студентсько-депутатське життя першокурсника

19 Листопада 2013 21:10
Цього року студентом-першокурсником став 53-річний народний депутат Анатолій Вітів. «Свободівець» був одним з чотирьох нардепів без вищої освіти, - інформує Слово Волині.

Цієї осені Анатолій Миколайович вдягнув академічного капелюшка і став студентом-заочником Луцького інституту розвитку людини університету «Україна».

Сам Анатолій Миколайович людина скромна і з невідомих причин приховує своє студентство. Інформацію про вступ народного депутата до ВНЗ ви не знайдете на сторінці «Вітів Анатолій» на сайті «Вікіпедія». Також мовчить про це і офіційний портал Верховної Ради. Сам студент дуже здивувався, коли журналіст спитався про навчання і став всіляко ухилятися від розмови на цю тему. Вітів навіть не назвав, в якому ВНЗ і на якому факультеті він навчається.

«Та ви ж і так все знаєте», – уникнув прямої відповіді Анатолій Миколайович.

Втім, з власних джерел нам вдалося дізнатися, що Анатолій Вітів став студентом Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна», де здобуває диплом за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність». Для вступу на цю спеціальність нардепу довелося складати іспити з історії України, української мови та літератури, математики або ж світової літератури. Як визнав сам депутат, він був бажаним студентом в інституті, і навіть сам ректор запрошував Анатолія Миколайовича гризти граніт науки саме в «Україні».

Депутат-студент вже встиг побувати на першій настановчій сесії, але багато хто з одногрупників навіть і не впізнав у скромному студентові волинського нардепа, який прославився в стінах Верховної Ради бійками з колегами та штовханиною з міліцією.

«Я шукав факультет, який би підходив до специфіки роботи. Я заходжу в кабінет, а там гора документації! В тому треба бути також професіоналом. Зважаючи, що мені не 18 років, треба вибирати те, що необхідно для роботи», – пояснив свій вибір депутат-студент.

«Я відсвяткував день студента на роботі, проводив зустріч з виборцями. Я зараз готую звіти по районах. Крім того готую газету «Звіт депутата» по роботі депутатів обласних, міських та інших рад», – розказав про непросте студентсько-депутатське життя Анатолій Миколайович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Антибандерлог Показати IP 19 Листопада 2013 21:45
Б А Р...Н
800 Показати IP 20 Листопада 2013 00:23
"...людина скромна..." - ну це ви даремно. Чули би ви, як він дере горло в барі біля свободівського штабу після пару соток горілки. Базарні торговки можуть до нього записуватись на курси підвищення кваліфікації.
націоналіст Показати IP 20 Листопада 2013 07:40
"...людина скромна" тому, що соромно в 53 роки "здобувати" на халяву освіту (стати в чергу да дипломом). Якби хоч третю, то можна простити. Хіба воно може підтримати якусь розмову?..
911 до націоналіст Показати IP 20 Листопада 2013 09:17
А в "Свободі" на таких і розраховують!:) Головне щоб горлапанив добре!:)
Гость Показати IP 20 Листопада 2013 10:23
Да, серйозний вуз,там точно дають освіту.Не тільки йому, а всім разом взятих.Плати бабало ,а диплом дадуть. В голові вітер віє, зато при посаді.В чиновницьких крічлах сидіть не розумні, а свої, а своїм ума не нада. На жаль така реальність
Ваня Показати IP 20 Листопада 2013 10:26
А цей ректор набагато грамотніший від нього. Карпюк, синок колишнього голови колгоспу.Таке собі ніяке, а вузом, керує, не вуз ,а розсадник баранов.Грошенят накрало і на висоті.Які там викладачі,вони що можуть дати щось студентам, як самі барани
Читач Показати IP 20 Листопада 2013 10:58
А може то й кому треба. Заплатив гроші, і чекай собі диплома. Нерви на місці. Не то що в державних ВУЗах, випустять з тебе три шкури, якщо шось недовчив.
Сонячна Показати IP 20 Листопада 2013 11:04
«Я шукав факультет, який би підходив до специфіки роботи. Я заходжу в кабінет, а там гора документації! В тому треба бути також професіоналом. Зважаючи, що мені не 18 років, треба вибирати те, що необхідно для роботи», – пояснив свій вибір депутат-студент. Виявляється лише нардепом можна стати без досвіду роботи і без мізків))
Андердог Показати IP 20 Листопада 2013 11:43
Навіть за дипломом не приїде. Самі привезуть
Прохожий Показати IP 20 Листопада 2013 11:43
Ну и новость ! Купить диплом в таком "ВУЗе" - как за хлебом сходить , только дороже.Я бы в таком возрасте уже не позорился. Самообразование сейчас доступно , как никогда раньше , было бы желание получить знания (а не строчку в анкете про "высшее")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus