USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нацкорпус прийшов на мітинг президента. Порошенко назвав їх «негідниками»

11 Березня 2019 18:42
У Житомирі активісти «Національного корпусу» прийшли під сцену агітаційного мітингу президента, кандидата у президенти Петра Порошенка.

Люди вигукували «Мородерів за ґрати», «Ганьба», «Чого втік із Черкас?» і тримали у руках плакати з написом «Свинарчуків Порошенка за ґрати», «Свиноборонпром», інформує Gazeta.ua.

У цей час Порошенко підвищував голос у мікрофон: «І такі викрики, які сьогодні влаштують десяток негідників, вони точно не зруйнують нашу єдність. Бо хто зацікавлений у нашому розколі? Путін».

Представники Нацкорпусу далі кричали «Ганьба».

«Ми прибули на зустріч з президентом Порошенком у Житомирі. Наше питання залишається незмінним: чому руки корупціонерів досі цілі, чому свинарчуки-мародери розгулюють на свободі, а ветеранів російсько-української війни закривають за ґрати майже миттєво», – зазначають активісти Нацкорпусу через гучномовець.

Між активістами і мітингом прихильників Порошенка стояла колона правоохоронців.

Виступ Порошенка перегукували свистом.
У суботу, 9 березня, націоналісти дали Порошенку тиждень, щоб посадити Гладковських – фігурантів справи про розкрадання в оборонці. Учасники акції випускали петарди і запалювали фаєри. У поліції заявили, що в результаті зіткнення біля Адміністрації президента постраждали двоє поліцейських і нацгвардієць.

Після мітингу учасники акції вирушили до Черкас, де перебував Порошенко, щоб оголосити йому свої вимоги. Коли активісти прибули на площу, президент вже закінчив виступати перед жителями міста. Радикально налаштовані активісти після зіткнень з поліцейськими прорвалися до сцени. У результаті зіткнення активістів «Нацкорпуса» з поліцією в Черкасах постраждали 22 правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 11 Березня 2019 18:48
Вонижедіти!!
скептик Показати IP 11 Березня 2019 20:38
і той г""дон ще має совість називати когось негідниками ?
Я до скептик Показати IP 12 Березня 2019 05:08
якби свинорил мав совість то давно застрілився б.. багато років тому
Карлос Показати IP 12 Березня 2019 00:55
Президент в сучасній Україні заміняє собою суддівську гілку влади??? Чи вам диктатора треба як на росії чи білорусі? Може йому ще журавлів у вирій вчити відлітати, як за паребріком? Думайте головою
скептик до Карлос Показати IP 12 Березня 2019 10:41
він не заміняє суддівську гілку влади, він, як одеколон "Шипр" - три в одному : керує нею, як і законодавчою, і виконавчою. а також очолює корупцію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus