USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Новий Луцьк» спростовує неправдиву інформацію

13 Серпня 2013 18:49
13 серпня 2013 року о 16:04 на інтернет-сайті «ВолиньPost» було опубліковано статтю під назвою «Кандидат від нардепа Палиці повторює технологію свого шефа: купує виборців. ФОТО», де зазначено, що «працівник Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ігор Поліщук, який балотується в депутати Луцької міської ради, роздає виборцям соціальні картки з допомогою у 100 гривень. Взамін він просить людей проголосувати за нього 18 серпня на проміжних виборах до міськради».

Повідомляю, що інформація, зазначена у вищезазначеній статті є недостовірною, такою, що не відповідає дійсності, спрямована на приниження ділової репутації кандидата в депутати Луцької міської ради Поліщука Ігоря Ігоровича, опублікована на замовлення політичних опонентів з метою спонукання виборців одномандатного мажоритарного округу № 10 з проміжних виборів депутатів Луцької міської ради не голосувати за кандидата Поліщука Ігоря Ігоровича.

У зв’язку з вищезазначеним повідомляю, що програма допомоги соціальними картками на отримання продуктів харчування для малозабезпечених людей та людей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, здійснюється громадською приймальнею народного депутата України Ігоря Палиці з квітня 2013 року.

Упродовж цього часу таку допомогу від громадської приймальні народного депутата України отримали приблизно 2000 осіб на суму понад 260 000 тисяч гривень.

Таким чином, надання карток соціальної допомоги відбувалось і відбувається без будь-якого зв’язку із проміжними виборами депутатів Луцької міської ради 18 серпня 2013 року.

У рамках реалізації програми «Зробимо Луцьк європейським містом» благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» відбувається встановлення дитячих майданчиків. Цьогоріч таких майданчиків буде встановлено 6. Першим такий майданчик облаштували на прибудинковій території поблизу Привокзальної, 15, у зв’язку з численними зверненнями громадян. Також, фонд продовжує свою діяльність, реалізовуючи сім цільових стратегічних програм. Зокрема, реалізовуються масштабні проекти: встановлено 5 міні-футбольних полів у луцьких школах № 2, 3, 12, 16, 23 міста Луцька, продовжуються ремонтні роботи у басейні, що на Вересневому. 2000 лучан оздоровлено ДСОТ «Буковель».

Діяльність благодійного фонду спрямована на гармонійний розвиток міста. Таким чином, надрукована на сторінках «ВолиньPost» інформація дискредитує репутацію благодійного фонду, необґрунтована і не містить аргументів.

Прес-секретар «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Наталія Тандрик
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
гіпотеза Показати IP 14 Серпня 2013 08:20
якщо кандидат вважає оприлюднену інформацію недостовірною та неправдивою, то чому не звернувся до Волиньпосту з вимогою спростувати інформацію? Чи як юрист усвідомлює безрезультатність та безперспективність такої вимоги?
юрист Показати IP 14 Серпня 2013 09:19
тому що позовна заява про спростування недостовірної інформації та відшкодування моральних збитків буде розглядатися в суді І інстанції щонайменше 1 місяць
УРНА Показати IP 14 Серпня 2013 11:35
ідіть ідіть, голосуйте за чергового антиукраїнця!
Лучанка Показати IP 15 Серпня 2013 08:33
Я просто дивуюсь з таких людей. Краще б допомогли Андрію Вронському http://www.volynnews.com/news/extreme/22-richnyy_luchanyn_travmuvav_spynu_prokhannia_dopomohty/#comment-202760 Більше користі буде і люди оцінять... А то студенти останні гроші жертвують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus