USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Обама йде на другий термін

4 Квітня 2011 16:17
Чинний президент США Барак Обама прийняв рішення балотуватися на другий термін.
Персональний сайт Барака Обами змінив зовнішність і став передвиборчим, - повідомляє ТСН.
На його головній сторінці тепер розміщений промо-ролик, у якому різні люди висловлюють своє ставлення до роботи 44-го президента.
Відвідувачам сайту пропонується пожертвувати гроші на кампанію кандидата в президенти, а також залучати до передвиборчої агітації своїх родичів, друзів і сусідів. Таким чином, можна вважати передвиборну кампанію Обами відкритою.
Відомо, що найближчі соратники Обами отримали від нього листа, в якому він повідомив їх про своє рішення йти на другий термін. Обама і його помічники вже почали збір грошей.
Питання про те, чи буде Обама висуватися на другий термін, досі залишалося відкритим.
21 січня тодішній прес-секретар Білого дому Роберт Гіббс розповів, що Обама практично зважився на переобрання. Тим не менш офіційних заяв чи коментарів самого Обами щодо цього не було.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus