USD 40.15 40.65
  • USD 40.15 40.65
  • EUR 40.35 40.70
  • PLN 10.10 10.28

Пенсійну реформу має скасувати законопроект від «Батьківщини», - Степан Івахів*

2 Квітня 2013 19:47
Позафракційний народний депутат України Степан Івахів розповів, чому він не проголосував за ініціативу комуністів про скасування пенсійної реформи.

«Одним з головних пунктів моєї передвиборчої програми було повернення пенсійного віку жінок до 55 років і це завдання для мене є одним з пріоритетних. Я не буду повторюватися і говорити про недоліки пенсійної реформи, бо це сьогодні відомо всім. Проте не багато людей знають, що у Верховній раді зареєстровано кілька законопроектів про скасування нелюдської пенсійної реформи. Найбільш професійним з цих законопроектів є проект представниці «Батьківщини» Людмили Денисової, який буде винесено на розгляд Верховної ради вже на цьому тижні і який підтримаю я та позафракційні депутати з Волині» - заявив народний депутат Степан Івахів.

Коментуючи гучні заяви своїх колег про те, що не підтримавши проект комуністів депутати зрадили своїх виборців, Степан Івахів сказав таке: «Я не хочу давати оцінку заявам колег, бо я не розумію, чому вони роблять такі заяви. Але я також не розумію як люди, які називають себе національно свідомими патріотами можуть голосувати за абсолютно популістський проект закону комуністів. Бо саме комуністи постійно обзивають їх фашистами. Саме комуністи не підтримали постанову про Голодомор і не вшанували сьогодні хвилиною мовчання пам'ять мільйонів загиблих українців. І це в той час, коли днями має бути розглянутий законопроект від їх колег з «Батьківщини». Я лише маю надію, що в них вистачить свідомості проголосувати за ґрунтовний проект закону Людмили Денисової, а не вестись на політичні провокації комуністів» - підсумував Степан Івахів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
НКВД-МГБ-КГБ Показати IP 2 Квітня 2013 20:53
Кому Вы служите, господин Ивахив?
УПА до НКВД-МГБ-КГБ Показати IP 3 Квітня 2013 09:42
Гузечку, та вгамуйся ти нарешті. :)
Михайло Показати IP 3 Квітня 2013 08:25
...знову стаття із "*" :)
лучанка Показати IP 3 Квітня 2013 08:47
Пане депутате,що ви граєтесь в котики мишки між собою, а люди страдають - мали надію на вас!!! Тепер і дурному зрозуміло, що комуністи проголосують так само як (Єремєєв,Івахів,Мартиняк) - а вам що це не ясно. Було слабо натиснути кнопку!!!
Це не молоко з селян доїти Показати IP 3 Квітня 2013 09:25
Два волинських політичних Чіп&Дейли - Єремеєв і Івахів свої інтерв'ю клонують ніби під копірку. Нема чому дивуватись. "Зіркові" рекламні коментарі строчить одна когорта піарасів - асів піару? І аргументи, якісь, ніби приліплені збоку. В своїх однояйцевих проплачених "зірочками" інтерв'ю Івахів-Єремєєв забули сказати, що сама авторка аналогічного законопроекту - бютівка Денисова все ж голосувала за проект комуністів. Як і вся опозиція (за невеликим виключенням). Не в авторстві питання, а в принциповому пілході до цієї кричущої несправедливості. То у чому "фарс" комуністів? Чому такі "незаполітизовані" "патріоти" почали раплом розвішувати ярлики на своїх колег по парламенту? Шість волинських мільйонерів сьогодні прирекли десятки мільйонів громадян країни на подальші поневіряння. І до чого тут авторство законопроекту? Навіть щепетильна до контактів із лівими "Свобода" і та голосувала спільно з КПУ. Коли йдеться про фундаментальні інтереси народу, то політичний окрас виводиться поза рамки діалогу. А тут, бачте, суперантикомуністи вишукалися. Почали учити націаналістів ненависті до більшовиків. Часом на заміну Кошулинському в Регіонах не Єремєєва сватають? Скоро побачимо і цей "козир"?
комсомол. Показати IP 4 Квітня 2013 13:39
Не Ивахив, а Ивахов Гузь безграмотный.
Луцьк Показати IP 5 Квітня 2013 10:40
До чого тут Гузь, між іншим Гузь молода грамотна людина і що особливо важливе - має свою думку і висловлює її в голос при будь якому клєрку... Івахову ще до Гузя дуже далеко!
куку до Луцьк Показати IP 5 Квітня 2013 16:27
ага, ви забули додати, що він невихований.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus